mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

MAXMİ 2017 VEDA

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MaXmi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhabalar arkadaşlar, yaklaşık olarak 1-2 yıldır forumda aktif olarak bulunmadım. Çok nadir girdiğim oldu zamanında bıraktığımı söylemiştim. Forum dışında başka platformlarda devam ettim. Bugüne kadar bu forumda hiçbir zaman ban yemedim. Burada ki yaptığım paylaşımlar sayesinde bir kitlem oluştu bir çok yerde tanındım MAXMİ nick'i bir çok yere yayıldı. Lakin artık tamamen bu sektörü bıraktığımı belirtmek istiyorum. Bunun üzerine üyeliğimin silinmesi, eğer silinemiyorsa tamamen kapatılması yani süresiz ban atılmasını istiyorum.

SEVGİYLE KALIN, ,İYİ FORUMLAR DİLİYORUM...

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Merhabalar arkadaşlar, yaklaşık olarak 1-2 yıldır forumda aktif olarak bulunmadım. Çok nadir girdiğim oldu zamanında bıraktığımı söylemiştim. Forum dışında başka platformlarda devam ettim. Bugüne kadar bu forumda hiçbir zaman ban yemedim. Burada ki yaptığım paylaşımlar sayesinde bir kitlem oluştu bir çok yerde tanındım MAXMİ nick'i bir çok yere yayıldı. Lakin artık tamamen bu sektörü bıraktığımı belirtmek istiyorum. Bunun üzerine üyeliğimin silinmesi, eğer silinemiyorsa tamamen kapatılması yani süresiz ban atılmasını istiyorum.

SEVGİYLE KALIN, ,İYİ FORUMLAR DİLİYORUM...
@MaXmi Mehmet üzüldüm dostum özelden adminlere mesaj atarsan hesabını kapatabilirler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri