noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

[C++] Auto Block Chat System

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan esat199
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
1. Dediğin şey SQL değil MsSQL

2.
Sorunsuz değil; fclose kullanmamışsın, ikinci kullanımda zaten açık olduğu için ve fopen den sonra kontrol olmadığı için patlar.
Bug vs. var; İki kişi aynı anda kullandığında sistem bir dosyayı iki kere açamayacağından ve gene fopen den sonra kontrol olmadığından patlar.
Performanslı değil; Her chat kullanımında dosyayı baştan açıp baştan parserleyip baştan kontrol edeceğinden disk patlar.

Her chatte yazı yazdığımızda sunucu kontrolu yerine bence python'da insult mesajı *** çevirdiği yere coreye istek yapabiliriz. Ama bu istek sadece oyuncunun yasaklanması için olmalı.

Benim fikrim de bu geliştirmeye açık.

Her chatte yazı yazdığımızda sunucu kontrolu yerine bence python'da insult mesajı *** çevirdiği yere coreye istek yapabiliriz. Ama bu istek sadece oyuncunun yasaklanması için olmalı.

Benim fikrim de bu geliştirmeye açık.
Olabilir. Pyhton'dan packet göndererek te bu işi çözebilirsin ama bu sefer göndereceğin packet'in işlemesi için iznini her kullanıcıya açman gerekiyor diye düşünüyorum bu da haliyle izinsiz kullanıma davetiye çıkarabilir. Kullanıcılar pyhton'a erişerek istedikleri kullanıcıya block chat atabilirler. Bu hususta temkinli olman lazım diye düşünüyorum. Sonuçta pyhton yorumlanabilen bir dil

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri