- Konular
- 3,675
- Çözüm
- 157
- Online süresi
- 1mo 19d
- Reaksiyon Skoru
- 6,341
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 462
- MmoLira
- 2,563
- DevLira
- 166
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
navicat şifresi ney ?
dolunay
- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 3 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 45
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
Başarılı.
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 3 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 14
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
tutarsa
- Konular
- 39
- Çözüm
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 32
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 1 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 51
- DevLira
- 0
Gördüğün üzere bu ücretsiz files ve srcsi verilmiş çözüyorsan çöz yoksa adam senle birebir ilgilenecek değil.adı üstünde SİMYA ALTYAPI SF olarak paylaşmıssın fakat resimde gösterdigin simya sistemi ile oyundaki çok farklı oyundaki resmen leş.Sınıf yerinde işlenmemiş'de 3 tane koyuluyor ve üste atmıyor.Yontulmuş-Ender bunlardada 2 den fazla slot açıyor.Saflık derecesi ayrı bi rezillik 1 slot var mesela koydugum mükemmel simyayı efsununu degiştirip veriyor arındır dedigimde. Eminim yorum yapanların hiçbiri indirip test etmemiştir.
Yani acaba benmi sert yapıyorum diye düşünüyorum simya alt yapı diye veriyorsun ve kullanılıcak durumda degil neden?
- Konular
- 336
- Çözüm
- 34
- Online süresi
- 2mo 14d
- Reaksiyon Skoru
- 853
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 4 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 262
- MmoLira
- 5,626
- DevLira
- 45
Sende Simyayı Kapatıp Simyasız Server Haline Getirirsin yada bilgin varsa simya sorununu çözersin ama bence simyasız yapıp güzel bir filess çıkabilir uğraşıldığındaadı üstünde SİMYA ALTYAPI SF olarak paylaşmıssın fakat resimde gösterdigin simya sistemi ile oyundaki çok farklı oyundaki resmen leş.Sınıf yerinde işlenmemiş'de 3 tane koyuluyor ve üste atmıyor.Yontulmuş-Ender bunlardada 2 den fazla slot açıyor.Saflık derecesi ayrı bi rezillik 1 slot var mesela koydugum mükemmel simyayı efsununu degiştirip veriyor arındır dedigimde. Eminim yorum yapanların hiçbiri indirip test etmemiştir.
Yani acaba benmi sert yapıyorum diye düşünüyorum simya alt yapı diye veriyorsun ve kullanılıcak durumda degil neden?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)