- Konular
- 14
- Reaksiyon Skoru
- 215
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 2 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- 4
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Forumda bir çok kişinin hile kodlayamadığını gördüm ve özellikle araştırmadığını da... Bende bu tür arkadaşları araştırmaya teşvik etme amacıyla küçük bir konu hazırlayayım dedim. Bu konuda WriteProcessMemory ve ReadProcessMemory adlı apilerini .dll formatında nasıl kullanabileceğinizi göstereceğim.
Vakit kaybetmeden anlatıma geçiyorum.
Öncelikle projemizi .dll olarak açıyoruz ve sizler için internette bulduğum şu fonksiyonu,
Öncesinde Windows kütüphanesini projemize ekleyelim(dememe gerek yok ama soran olacaktır xDD).
Şu şekilde projenizin en başına dahil edin: #include <Windows.h>
Zurnanın zırt dediği yere geldik sanırım
İnternette okuduğum ve bana danışmak için gelenlerin çoğu pointer ve offsetleri nasıl kullanılacağını sormakta şimdi yukarıdaki tüm işlemleri yaptıkdan sonra şu fonksiyonu projemize dahil ediyoruz:
Yukarıdaki eklediğimiz kodlarda WriteProcessMemory ve ReadProcessMemory apilerinin kullanımını gösterdim. Bu kodların içinde sizi ilgilendiren kısım pointer ve offsetlerin nasıl değiştirileceği hakkında.
Bu işlem ise oldukça basit, bulduğunuz pointer ve offsetleri şu şekilde yerine yazacaksınız;
Örneğin, bulduğunuz pointeri(00112233) bu şekide 0x00112233 yazacaksınız. Offsetleride aynı şekilde,
Vakit kaybetmeden anlatıma geçiyorum.
Öncelikle projemizi .dll olarak açıyoruz ve sizler için internette bulduğum şu fonksiyonu,
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
projemize ekliyoruz(9 Offsete kadar destekler).Öncesinde Windows kütüphanesini projemize ekleyelim(dememe gerek yok ama soran olacaktır xDD).
Şu şekilde projenizin en başına dahil edin: #include <Windows.h>
Zurnanın zırt dediği yere geldik sanırım
İnternette okuduğum ve bana danışmak için gelenlerin çoğu pointer ve offsetleri nasıl kullanılacağını sormakta şimdi yukarıdaki tüm işlemleri yaptıkdan sonra şu fonksiyonu projemize dahil ediyoruz:
Yukarıdaki eklediğimiz kodlarda WriteProcessMemory ve ReadProcessMemory apilerinin kullanımını gösterdim. Bu kodların içinde sizi ilgilendiren kısım pointer ve offsetlerin nasıl değiştirileceği hakkında.
Bu işlem ise oldukça basit, bulduğunuz pointer ve offsetleri şu şekilde yerine yazacaksınız;
Örneğin, bulduğunuz pointeri(00112233) bu şekide 0x00112233 yazacaksınız. Offsetleride aynı şekilde,
Kod:
DWORD dwPointer = 0x00112233; // Bulduğunuz pointer buraya yazılacak.
DWORD dwOffset1 = 0x123; // Bulduğunuz 1. offset buraya yazılacak.
DWORD dwOffset2 = 0x1234; // Bulduğunuz 2. offset buraya yazılacak.
Örnek yazılışını da yukarıda görebilirsiniz. Son olarak projenin en altına bunu ekliyoruz:
Wallhack ve benzeri hileleri kullanmak için switch-case yapısındaki DLL_PROCESS_ATTACH bölümüne şu kodu yazmayı unutmayın;
Full Proje:
( Bu projede kullanılan apileri ufak bir araştırma sonucunda .exe formatında da kullanabilirsiniz
)
Pointer ve Offsetleri nasıl bulacağım diyen arkadaşlar içinde forumda konu mevcut.
Wallhack ve benzeri hileleri kullanmak için switch-case yapısındaki DLL_PROCESS_ATTACH bölümüne şu kodu yazmayı unutmayın;
Kod:
CreateThread(NULL, 0, (LPTHREAD_START_ROUTINE)__wpm, NULL, 0, NULL);
Full Proje:
( Bu projede kullanılan apileri ufak bir araştırma sonucunda .exe formatında da kullanabilirsiniz
)Pointer ve Offsetleri nasıl bulacağım diyen arkadaşlar içinde forumda konu mevcut.
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Derken? Neyi kastettin..
direk pointer vermek yerine pattern ile bulabilirsin demek istiyor muhtemelen
- Konular
- 30
- Reaksiyon Skoru
- 26
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 3 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
oooo adamın dibisin <3 <3 <3
Son düzenleme:
- Konular
- 709
- Online süresi
- 13h 5m
- Reaksiyon Skoru
- 1,248
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 15 Yıl 18 Gün
- Başarım Puanı
- 294
- MmoLira
- 233
- DevLira
- 0
Paylaşım için teşekkürler 

- Konular
- 3,472
- Çözüm
- 33
- Reaksiyon Skoru
- 3,203
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 11 Yıl 3 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 390
- MmoLira
- -468
- DevLira
- 0
Sabitledim tesekkurler
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)