Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Merhabalar, windows 7 kullanıyorum pvp'nin .exesini açıp oyunu başlat diyince çalışmayı durdurdu diyor.
şu sistem güvenlik ayarlarını falan yaptım hala aynı hata var tüm çözünürlükleri denedim. yardımcı olursanız sevinirim
şu sistem güvenlik ayarlarını falan yaptım hala aynı hata var tüm çözünürlükleri denedim. yardımcı olursanız sevinirim
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Deneyip bilgi verin lütfen
Konu yeri yanlış olduğu için taşındı.
Bu çözümü denemiştim olmadı. Arkadaşlarım çözüm şudur: metin2 dosylarının içinde .avi ile biten (oyuna girerkenki intro) 3 tane dosya var onları silin rahatça girebilirsiniz.
iyi forumlar
Bu çözümü denemiştim olmadı. Arkadaşlarım çözüm şudur: metin2 dosylarının içinde .avi ile biten (oyuna girerkenki intro) 3 tane dosya var onları silin rahatça girebilirsiniz.
iyi forumlar
Çözümü bizim ile de paylaştığınız için teşekkürler
Deneyip bilgi verin lütfen
Konu yeri yanlış olduğu için taşındı.
iyi forumlar
iyi forumlar
Çözümü bizim ile de paylaştığınız için teşekkürler

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)