kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

vivoXy mi Buyukhosting mi ??

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ALparslan076
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ALparslan076

Level 1
Üye
Konular
4
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
8 Yıl 10 Ay 12 Gün
Başarım Puanı
5
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Öncelikle Selamın Aleyküm

Ben 3 aylık bir server almak istiyorum fakat kararsız kaldım araştırdım server kiralamak için 3 aylık bütçe 150 ₺ aklımda 2 yer var sizce hangisi tavsiyelerinizi bekliyorum ??

Buyukhosting
Vivoxy ( netmarlis sanırım )

Yorum
Sadece yorumlarımı ileteyim,

Vivoxy - Netmarlis iyi hizmetleri var makineler felan fakat ilgi çok az ama iyi firma,

Buyukhosting tavsiye etmiyorum her işleme para isteyen bir firma, otopackte değişiklik istersin para isterler, otopackı yönetmek istersin para isterler, reklamlarını koymuşlar heryere oyunun değiştirmek istersin para isterler ayrıca çok saygısız konuşmaları var tavsiye etmiyorum,

Vivoxy veya bulutmedya.org der geçerim yine senn kararın.

Büyük hostingi geç bence şikayet konuları görüyoruz hergün vivpxy u bilmiyorum bulutmedya en iyisi

Bulutmedya alanında işini en iyi yapan firmaların başında geliyor ben olsam Bulutmedya'yı seçerdim karar senin.

Değerli yorumlarınız için teşekkürler fakat reklam vs herşey hariç oyun için 3 aylık ödeyebileceğim 150 ₺ 3 aylık 150 tl ye güzel bir server almak istiyorum hani rahat 350 450 user kaldırabilecek

Alakasız olan firma ile ilgili yorumlar silindi. Sadece sorulan iki firma üzerinden değerlendirme yapınız.

@PracTicLe madem konu ile alakalı olmayan yorumları sildiniz buyukhosing yorumu neden hala duruyor ?

Büyük hosting kaba ve desteği zoraki veriyor. Her şeye ücret istiyor. Netmarlis daha kaliteli ama pahalı senin tercihin ama büyükhostingi kafandan silmeni öneririm.

KARALIYOR TARZINDA KONUŞAN OLURSA SKYPE EKLESİN KONUŞMA RESİMLERİMİZİ ATABİLİRİM.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri