xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Roman Reigns Yeni Undertaker

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uruk-Hai
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 317

Uruk-Hai

Obey your MASTER !
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Fahri Üye
TM Üye
Konular
2,285
Çözüm
4
Online süresi
21h 15m
Reaksiyon Skoru
1,452
Altın Konu
3
TM Yaşı
9 Yıl 2 Ay 1 Gün
Başarım Puanı
347
MmoLira
1,836
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Roman Reigns, yeni Cena değil, yeni Undertaker:​

Roman Reigns büyük bir proje oluyor bana göre. O artık kimseyi umursamayan karakter ve senaryoya göre Undertaker'ı yendiği için ana kemere oynasın oynamasın o artık ''maalesef'' kariyerinin sonuna kadar bir ME güreşçisi olacak. Ki bu plan Royal Rumble 2015'ten beri var bana göre. Çünkü kendisine bu kadar büyük boo gelen ilk şov oydu ve forumdaki birçok kişi Roman'ın push dışında başka bir proje olduğunu WM 33 sonrası anladı hatta bir çok kişi bu olay WM 33 ile başlatıldı diye düşünüyor ama o dönüm noktasıydı. Roman Reigns bundan sonra istese de biri ile takım olamaz ve olmamalı da. Ki ben Roman Reigns'in öyle sürekli ana kemer alacağını düşünmüyorum. O bana göre WM'de yendiği kişi Undertaker gibi yapılacak ve onu yenmesi de bunu gösteriyor. Undertaker de sürekli ana kemer almazdı. WM 33 öncesi Roman'ın dan bahsetmiyorum tabii. Roman'ın da Taker gibi yendiği veteranlar, WM ME'leri, büyük isimler olacak ama kariyeri sonunda onun en fazla 8 tane falan ana kemeri olacağını düşünüyorum. 8-10 arası bir şey olur, çok da abartmayayım. Belki gimmick farklarından dolayı bu böyle düşünülmüyor ama Undertaker da büyük feudlara girer, çıkar ve bir bakıyoruz ana kemer potasında. Hatta dönüp 2008'de Rumble kazanamayıp Elimination Chamber'a girip ana kemer hakkı kazandığını hatırlıyorum. Keza 2010'da da Punk karşısında. Bu yazdığım belki bir makale bile olabilir. Hatta bu biraz şans ama ben Undertaker'a da hep nötrdüm, Roman'ı da geçen senelerde sevmesem de ona da artık hep nötr olacağım gibi.
Bunun Olası bir Shield Birleşme ya da Birleşmemesine Etkisi:​

Üstte anlattığım gibi. Gimmick hariç Roman Reigns WM 33'den beri yeni bir Undertaker yapılmaya çalışıyor. En azından kariyeri bitip baktığımızda, Undertaker'ın kariyeri ile hemen hemen aynı olacak. Shield da, o biten kariyere baktığımızda aynı Brothers Of Destruction gibi gözükecek. İlk yıllarında yargı dağıtmış ama sonrasında aralarından biri çok yükselmiş profili. Undertaker, BoD öncesi WWEC almıştı o ayrı. Gerçi Reigns de son 2 yıl da 3 kere aldı. Geçelim. Ben asla Shield'ın 2012-2014 arası gibi olmayacağını dönse bile 2009 BoD tarzı olacağını düşünüyorum. Öyle ECW Dudley Family gibi Stable halleri ile ana kemer maçı ya da ME basmayacaklar bu herhalde 14-15 yıl sonra olacak birleşmede. Gerektiği zaman birbirlerine yardımlar ve face halleri ile takılacaklar. Bu. Onun dışında SHIELD'ı geçelim.
WWE, neden yeni bir Cena yaratmak istemez?:​

WWE, PG Cena sayesinde reklam yapmış ve çocuklardan bol para çekmiştir ama tüm WWE yetkilileri de biliyor ki, yetişkinler bu adamdan nefret ediyor. Hatta bugün PG Era'a kötü denmesinin ana sebebi yaratılan ''Hero Cena''. WWE, zaten bugün yeni bir Cena yaratmak yerine onu ''Part-Time Hero yapıyor. Gerçi, Roman da böyle olacaktı ama seyirci bu sefer tavrını erken koydu ve bugün, inanılmaz ama çocuklar, yani Roman'ı ezelden beri sevenler onu heellar ile dövüştüğü için face görüyor ama işin detayına inen yetişkin ve ergen seyirci, onun aslında bir tweener olduğunu görüyor, biliyor ve hissediyor. Cena zaten Amerika'ı temsil ettiği bir maçta bile o ülkenin vatandaş yetişkinleri tarafından yuhalanıyorsa WWE Cena'ı bir köşeye koyup, ara sıra reklam yaptırmalı ve artık PW de ''Hero'' olayının bittiğini kavramalıdır.​

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri