- Konular
- 2,285
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 21h 15m
- Reaksiyon Skoru
- 1,452
- Altın Konu
- 3
- TM Yaşı
- 9 Yıl 1 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 347
- MmoLira
- 1,836
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Şovu USC maçı ile açıyoruz. Genel anlamda güzel ve heyecanlı bir maç oluyor. Maçın sonlarında Styles, Owens'ı ittiriyor ve Owens'ın dirseği hakeme geliyor! Owens sonunda üstün gelip Pop-Up Powerbomb için Styles'ı iplere atıyor ama Styles bir anda Small Package'e aldı! Tuş deniyor, hakem tam göremediği için Owens'ın omzunu kaldırdığını da görmüyor! 3'e kadar saydı! Styles koruyor kemerini. Owens inanamıyor ve gayet sinirli. Styles kemerini alıp gidiyor. Owens ise önce hakemi azarlıyor sonra hışımla arka alana dönüyor.
Arka alanda Shane, Bryan ve o hakem var. Owens ateş püskürüyor adeta. Etrafı dağıtıyor. Shane'e ayar çekiyor. Shane de maç ayarlıyor Summerslam'e yine AJ Styles ile. Owens da ben doğru düzgün hakem istiyorum diyor. Bryan da Shane diyor! Shane özel hakem olarak duyuruluyor Summerslam'deki maça.
Arka alanda Shane, Bryan ve o hakem var. Owens ateş püskürüyor adeta. Etrafı dağıtıyor. Shane'e ayar çekiyor. Shane de maç ayarlıyor Summerslam'e yine AJ Styles ile. Owens da ben doğru düzgün hakem istiyorum diyor. Bryan da Shane diyor! Shane özel hakem olarak duyuruluyor Summerslam'deki maça.