emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle

WWE: Monday Night RAW - 20 Mart 2017 | Şov İncelemesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uruk-Hai
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 587

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

raw-logo-0716-700.png

Tarih: 20 Mart 2017.​
Şov: Monday Night RAW.
Bölüm: 1243.​

Mick Foley geliyor ringe. Kendisi açıyor şovu.
Mick Foley: Hepinizin önünde alçak bir adam olarak duruyorum. Kendime geçen 9 ayın RAW Genel Müdürü diyerek onurlanan adam. Triple H'e ve Stephanie McMahon'a bana hayatımın en iyi fırsatını verdikleri için kişisel olarak teşekkür ediyorum. Geçen hafta Mr. Rocko'yu Triple H'in ağzında gösterdiğimde tehlikeye attığım fırsat. Bu yüzden özür dilerim. Yılın en büyük gecesine 2 haftadan az kalmışken, istediğim son şey, Stephanie ile kişisel problemlerimin nihai heyecan yolculuğunda dikkatimi dağıtmaması. Arkadaşlar, WrestleMania hakkında konuşmak istiyorum, RAW'un sorumlusu ya da genel müdürü hakkında değil. Bunu unutmayın, WWE'nin ve WrestleMania'nin iyiliği ayrıca kendi akıl sağlığım için, izine ayrılıyorum. Yazılı kağıtlar, yazılı kağıtlar. 31 yılın ardından canlı yayına çıkmadan 10 dakika önce Triple H bana bu yazılı kağıtları veriyor? Ben Mick Kahrolası Foley'im. Ne istiyorsam onu söyleyeceğim. *Mikrofonunun sesi kısılıyor.* Gerçek şu... Teşekkürler Stephanie McMahon.​

Kısık mikrofonla bağırmaya devam ettiği sırada Stephanie geliyor.
Stephanie McMahon: Sorun nedir Mick? Mikrofonun çalışmıyor mu? Sana RAW'un Genel Müdürü olmak gibi altın bir fırsat verdim ve sen naptın? Benim kocam Triple H'e fiziksel olarak saldırdın. Sana kendi memleketin New York'ta elveda etmen için bir fırsat daha verdim ve bunu bile doğru düzgün yapamadın Foley. Sana neden bu yazılı kartları verdim biliyor musun?​
Mick Foley: Neden?​
Stephanie McMahon: Çünkü söylemen gereken her şeyi berbat ediyorsun, hiç bir şeyi hatırlamıyorsun. Bunun seninle alakalı olmadığını söylüyorsun ama seninle alakalı. Ne onlar hakkında, ne soyunma odası hakkında ne de WrestleMania hakkında, bu beğenilmeye başlaman hakkında. *Seyirciden "Foley" chantleri.* İşte bunun hakkında. Sen bunu umursuyorsun, işin için en iyisini yapamıyorsun, zor bir karar bile veremiyorsun Mick. Bu yüzden bunu senin için yapmak zorundayım ve uzun süredir söylemek istediğim bir şey daha var. Mick Foley, senin için tek bir sözüm var, KOVULDUN!​

Sami Zayn geliyor.
Sami Zayn: Hey, hey, Stephanie, şu an Mick Foley'e yaptığın yanlış. Aslında Stephanie, verdiğin çoğu kararda yanlışsın ancak kimse bunu suratına söyleyemiyor. Ahlak dersi için teşekkürler Sami. Çökmüş, yaşlı akıl hocanı merdivenlerden indirip arka alana götürebilirsin böylece şova devam edebiliriz.​

Mick aprondan iniyor ve yürümeye başlıyor.
Sami Zayn: Ne biliyor musun, akıl hocamın adımlarını takip etmem ile ilgili konuşuyorsun, bu adam Genel Müdür olduğu 9 ayda senin bütün hayatında gösterdiğinden daha çok klaslık ve bütünlük gösterdi. Onun bütün mirasını hiçe sayıyorsun çünkü asla senin istediğin Evet-Adam'ı gibi bir şirket olamadı, kendinden utanmalısın.​
Stephanie McMahon: Pardon Sami, bir şey mi dedin? Söylediklerinin bir kelimesini bile dinlemedim. Demek istiyorum ki çok yetenekli biri olabilirsin, öylesin de, kesinlikle buraya gelip beni bölecek ve bütünlüğümü sorgulayacak seviyede değilsin. Açıkçası Sami, bana bunları konuşacak seviyede değilsin. Şimdi soyunma odasına dön ve bana bunları nasıl yaptığını düşün, tamam mı? Eğer istersen rampada dans etmen için müziğini çaldırabilirim?​

Sami gitmeden mikrofonu alıyor.
Sami Zayn: Evet doğru olan arka alana gitmem vs. ancak bunları unut. Doğru olanu değil neyi doğru olarak gördüğümü yapacağım. Doğru olarak düşündüğüm şey ise sen doğru olanı yapana kadar...​

Samoa Joe geliyor.
Stephanie McMahon: Joe, Joe, her şey yolunda. Sanırım bu küçük elveda bitti. Foley, burayı bir kere terket ve bir daha gelme ve Sami, ağzın seni bir kere daha belaya soktu çünkü Samoa Joe ile bir maça çıkacaksın ve o maç ise şimdi.​

Samoa Joe dışarıda iken Sami Zayn iplerden sekiyor ve Tope Cone Hilo! Zayn hemen ardından ringe giriyor ve tişörtünü çıkarıyor. Reklamlara gidiyoruz.
Singles Match
Samoa Joe vs. Sami Zayn

Reklamlardan döndüğümüzde maç başlamış. Joe rakibine diz darbeleri vuruyor, punchlar ile devam ediyor, headbutt vuruyor ama Zayn forearmlar ile karşılık veriyor, Zayn iplerden sekiyor ama Joe'dan Back Elbow. Joe rakibine shoot kickler vuruyor, iplerin dibinde chop vurup iplere gönderiyor ama Zayn iplerin ilkine basıp havalanıyor, ardndan iplerden sekiyor ve Hurricanrana. Zayn köşede yumruk vuruyor rakibine, üstüne çıkıp yumruklar vuruyor, Joe itekliyor rakibini, Zayn blue thunder bomb yapmak istiyor ama Joe kafasına dirsekler vuruyor, snapmare'a alıyor ve beline bir chop vuruyor, ardından bir Kick, iplerden sekiyor ve Elbow Drop. Tuş denemesi başarısız. Joe punchlar vuruyor rakibine, köşeye vuruyor suratını. Ardından dışarı atmak istiyor ama Zayn apronda kalıyor, Joe ona doğru koşuyor ama Zayn'den Multiple Shoulder Block, Zayn iplerin üstünden atlayıp iplerden sekiyor, dönüşte Joe rakibini havaya doğru kaldırıyor ama Zayn'den dropkick. Forearm vurup iplerden sekiyor ve bir forearm daha, yine iplerden sekiyor ama Joe'dan powerslam. Tuş denemesi başarısız. Joe rakibini kaldırıp köşeye fırlatıyor. Zayn yerde. Zayn doğrulup chop vuruyor rakibine ama Joe forearmlar ile deviriyor rakibini birkaç kez, Joe köşeye gönderiyor ve orada tokat vurup köşeye çıkarıyor. Kendisi de çıkacak iken Zayn yumruk ve dirsekler vuruyor, ama Joe'dan Corner Spin Kick! Zayn dışarıda. Joe iplerden sekiyor ve Elbow Suicida! Joe dışarıda Zayn'i ringe sokuyor. Reklamlara gidiyoruz. Dönüşte Joe, Zayn'in kollarını geriyor ve dizini beline yaslıyor, Zayn kurtuluyor bir tekme vurup, Joe kendine doğru koşunca yumruklar vuruyor, köşeye göndermek istiyor ama çevirip Joe gönderiyor. Joe koşuyor ve Corner Back Elbow, ardından Corner Enzuigiri! Zayn dışarıda. Joe rakibini ring posta fırlatıyor. Zayn bariyerlerin önünde yatarken Joe açılıp oraya koşuyor ve Facewash! Joe giriyor ringe. Hakem sayıyor, Zayn son anda giriyor ringe. Joe rakibinin suratına ayağıyla vuruyor, iplerden sekiyor ama Zayn'den Clothesline! Zayn choplar vuruyor rakibine, köşeye göndermek istiyor ama çevirip Joe gönderiyor, Joe koşuyor ama Zayn bir dirsek vuruyor, Zayn köşeye çıkıyor ve Diving Crossbody! Tuş denemesi başarısız. Joe dışarıda. Zayn iplerden sekmeye giderken Joe ayağından tutup dışarı çekiyor ve aprona vuruyor rakibini, ring posta fırlatmak istiyor ama çevirip Zayn fırlatıyor. Zayn koşuyor ve ring post ile ringin köşesinin arasından geçiyor ve Tornado DDT! Hakem sayıyor ve Zayn ringe giriyor, Joe da giriyor. Zayn köşedeki rakibine doğru koşuyor ama Joe'dan Uranage Slam! Coquina Clutch bağlıyor rakibine Joe ve yere alıyor. Zayn pes ediyor. Joe kazanıyor maçı.
Kazanan: Samoa Joe.

Joe kazanıyor, kanama da var kendisinde. Sinirlice rakibine doğru bakarken Zayn yerde acı içinde. Joe ayrılıyor oradan.

Arka alandayız. Foley ile Sami var orada.
Mick Foley: Ringde benim için yaptıklarından nefret ettim, beni yanlış anlama ama aptalcaydı. Aptalcaydı ama sana minnettarım ve teşekkürler.​
Sami Zayn: Mick sadece inanamıyorum, bizi bıraktığına inanamıyorum. Sana ihtiyacımız var Mick, sana ihtiyacımız var. Bizim için durmana ihtiyacımız var.​
Mick Foley: Bizim ve RAW'ın ihtiyacı olan onlar için ayakta durman. Seninle gurur duyuyorum. Yapabileceğimi yaptım. Ağırlığı taşıma sırası sizde tamam mı? Görüşürüz. Minnettarım.​
Sami Zayn: Mick, şunu söylemek zorundayım, onlar kahramanınla asla tanışamazsın diyorlar ama samimi olarak söylüyorum ben benimki ile tanıştığım için mutluyum.​

Mick giderken SheSaro'yu görüyor.
SheSaro: Bize inanıp bir şans veridiğin için teşekkür ederiz.​
Mick Foley: Kimse bize inanmadı, işimin en kolay kısmı da buydu. Siz süpermensiniz.​

Ardından yürürken Bayley'i görüyor. İkili sarıldıktan sonra Triple H görünüyor.
Triple H: İyi günler!​

Daha sonra Mick Foley çıkış kapısından ayrılıyor.

Seth Rollins'in sağlık durumu hakkında bir video izliyoruz.

İlk olarak Charlotte, ardından da Dana Brooke geliyor maç için. Maça geçiyoruz.
Singles Match
Charlotte vs. Dana Brooke

Zil çalıyor ve maç başlıyor. Brooke hemen arkadan yakalayıp yere atıyor rakibini ve yumrukluyor, köşeye götürüp multiple shoulder block'lar vuruyor. Yumruklamaya devam ediyor. Stompluyor köşede. Kaldırıyor ve wristlock yapıyor, ardından bırakıyor. Yumruklamaya devam ediyor, iplere gönderiyor ama Charlotte dışarı kaçıyor. Charlotte dışarıda tur attıktan sonra aprona geçiyor ve multiple shoulder block vuruyor, ama Brooke yumruklar vurup ayağından tutuyor ve aprona çalıyor. Tuş denemesi başarısız. Brooke rakibini sağa sola sallıyor, ardından yere atıyor. İplerden sekiyor ve Clothesline vuruyor. Tuş denemesi başarısız. Brooke iplerdeki rakibine doğru koşuyor ama Charlotte dirsek vuruyor ona, choplar ile devam ediyor, Big Boot vurmak istiyor ama Brooke eğilip yere alıyor rakibini ve üstüne çıkıp yumrukluyor, tuş denemesi başarısız. Brooke hareketler yapıyor rakibine, Charlotte kalkıp diz darbesi vuruyor, köşeye gönderiyor ve koşuyor ama bir tekme, Brooke iplerden sekiyor ama Charlotte'dan Big Boot! Tuşa gidiyor ve başarılı.
Kazanan: Charlotte.

Charlotte kazanıyor, maçtan sonra Brooke'u ayağıyla dışarıya itiyor.

Chris Jericho geliyor ringe. Highlight Reel programını sunacak.
Chris Jericho: Highlight Reel'ın özel bölümüne hoş geldiniz. Özel konuğum ise gerçek Kevin Owens. Onu hatırlıyorsunuz değil mi? Önceden en iyi arkadaşım olan ancak bana ihanet eden koyun kafalı. Bu komik, Kevin Owens'a en iyi arkadaş olarak ihtiyacım yok çünkü bir sürü arkadaşım var. Burada şu an çok fazla arkadaşım var. Kankalarım, arkadaşlarım var, Jericho'nun arkadaşlarına sahibim. Bana tezahürat atın adamım. Bu komik, Kevin Owens, o kendini soğukkanlı bir tetikçi zannediyor. O paralı dövüşçü ama bu gerçek Kevin Owens değil. Hakikaten o kim? Sizlere bunu şu an göstereceğim. İşte bu gerçek Kevin Owens.​

Kevin'ın Y2J tişörtlü fotoğrafı titantron'a geliyor.
Chris Jericho: Bu bir oynanmış fotoğraf değil. Bu 16 yaşındaki gerçek Kevin Owens, evinin bodrumundayken, bütün suratında sivilceler var ve Y2J tişörtü giyiyor adamım. Bir tarafında Chris Jericho diğer tarafında ise küstah sarışın bir kadın posteri. Kim bu seksi canavarın yarısı kadar seksi değil? Ben, seni kazma. Kevin büyüdü ve bu işin içinde, WWE ile anlaşma imzaladı ama o gergin, o korkuyor ve ne yapması gerektiğini bilmiyor. Idolünden bir tavsiye istiyor, benden. Şuna bakın. *Ekrana Kevin ile Chris'in yazışmaları geliyor.* Tekrar söylüyorum şaka ya da oynanmış bir fotoğraf değil. 5 Temmuz 2014'de bana Twitter'dan DM attı. Kim olduğunu bilmiyordum ve birisi bana fikrimi sorduğu için minnetardım. İnsanları kızdırmaktan korkuyordu ama şu an umurunda değil. Peki komik olan ne biliyor musun KO? Bir şeyler yapmam gerek. Bana ihanet ettikten sonraki gece hastanede buna geri ihtiyacım olduğuna karar verdim. Suratımdan cam parçaları çıkarırken buna geri kullanmaya ihtiyacım olduğunu düşündüm. Sayısız darbe ve çürüklere ihtiyacım var. Mermi üzerine mermi çıkarırken sana Universal kemerini koruman için yardım ettiğim aklıma geldi. Bunları tekrar kullanabilirim. Başka ne kullanabilirim biliyor musun? Bir kaç hafta önce Fastlane'de gördüğümüz gerçek Kevin Owens'ı WrestleMania'da da görmek istiyorum. Şimdi de şuna bakın. *Video Kevin Owens'ın suratında duruyor.* İşte Kevin Owens. Gergin, korkmuş. Kevin haklı, asla en iyi arkadaş olmadık. Çünkü arkadaşlık, arkadaşlık oyunu ile eş değer değil. Kevin Owens'ın arkadaşı değil onun kahramanıyım. Onun idolüyüm ve en başından WrestleMania'ya kadar çünkü iki hafta önce, ringde Jericho'nun arkadaşları önünde WrestleMania maçın için hazırdın. 16 yaşında bir inek öğrenciyken üzerinde benim tişörtüm ve duvarında benim posterim var. Bu biraz eskiye taşıma oluyor. İçinizde ne olduğunu anlayacaksınız. Müzik çaldı ve "Brek The Walls Down"u duydun, kalbin daha hızlı çarpmaya başlaldı, daha sık nefes aldın, zayıfladın, başın döndü çünkü kimile karşılaşacağını anladın, benimle, kahramanın, idolün, "The Ayatollah of Rock N' Rolla" Dünyanın en iyisi, GOAT, Y2J Chris Jericho adamım. Seni Universal Şampiyonluğu maçında satmam acıttıysa, sadece WrestleMania'daki maçımızdan sonra nasıl acıtacağını izle, seni aptal gerizekalı. Ne olacak biliyor musun Kevin Owens? Chris Jericho'yu arkasından bıçaklarsan ne olur biliyor musun? Chris Jericho'ya ihanet ettiğinde ne olur biliyor musun Kevin Owens?​

Samoa Joe gelirken Kevin Owens yine Jericho'nun arkasından saldırıyor. Bayağı bir yumruk vuruyor. Stompluyor. Kaldırıyor ve diz darbesi, tekmelere devam ediyor. Kaldırıyor ve diz darbelerine devam ediyor, iplere gönderiyor ve Pop-Up Powerbomb! Owens rakibine bakıyor. Yerden listeyi alıp kalemi ringin dışına atıyor. Listenin kağıtlarına bakıyor, ortadan ikiye yırtıyor. Ağzına kağıt alıp Jericho'ya fırlatıyor. Kollarını açtıktan sonra oradan ayrılıyor. Reklamlar.

İlk olarak TJ Perkins, ardından da rakibi Brian Kendrick geliyor ringe.
TJ Perkins vs. Brian Kendrick

Zil çalıyor ve maç başlıyor. Kendrick rakibine doğru koşuyor ama Perkins çelme takıyor, ardından bir Spin Kick! Rakibine doğru koşuyor ve iplerin dibinde Crossbody ile üstüne atlıyor, Kendrick dışarıda. Perkins köşeden sekip rakibine Dropkick vuruyor dışarıda iken. Ringe sokup köşeye çıkıyor ve Crossbody. Tuş denemesi başarısız. Perkins rakibini kaldırıyor ama Kendrick düşüyor ve itekliyor, saçından tutup çekiyor, ardından Sliced Bread No2! Tuş ve başarılı.
Kazanan: Brian Kendrick.

Kendrick kazanıyor bu kısa mücadeleyi, maçtan sonra ceketini giyiyor. Eline mikrofonu alıyor ve konuşuyor.
Brian Kendrick: Akira Tozawa nerede? Ona ders üstüne ders verdim, siz de onun bu fırsatı kullancağını düşünüp buraya geleceğini ve benimle yüzleşeceğini düşündünüz? Bana bakın, şimdi ben oturan ördeğim ama maalesef millet, Tazira...Akira Tozawa şu an bu ülkede bile değil çünkü meğerse bunlardan almak için United States'e gitti. Neredeler? *Pasaport çıkartıyor.* Bu Tozawa'nın pasaportu. Baylar ve bayanlar, bunu soyunma odasında yerde dururken bulduğuma inanabiliyor musunuz? Akira Tozawa, ders 7, kanka, yerde ne bıraktığına dikkat et.​

İlk olarak Bayley ardından da Nia Jax geliyor ringe.
Kazanan WrestleMania'da RAW Women's Championship Kemeri İçin Maça Çıkar
Bayley vs. Nia Jax

Zil çalıyor ve maç başlıyor. Bayley forearmlar vuruyor köşede ama Nia itekliyor rakibini. Bayley forearmlar vurmaya devam ediyor, üstüne çıkıp yumruklarken Nia yinei tekkliyor. Bayley rakibinin üstüne çıkıyor, Nia kurtuluyor ondan. Köşedeki rakibine doğru koşuyor ama Bayley ayağını uzatıyor, Nia yere fırlatıyor. Dışarıya gönderiyor ayağıyla. Headbutt vuruyor kendisi de oraya gelip, ardından ringe sokuyor. Kendisi de ringe girecek iken Bayley'den baseball slide. Tekmeler vuruyor. Ardından aprondan koşuyor rakibine ama Nia kaldırıyor, Bayley aprona çıkıp tekmeler vuruyor, ama Nia ayağından tutup çekiyor ve Bayley aprona yapışıyor. Nia fırlatıyor çelik merdivene, kendisi de koşuyor ama Bayley çekiliyor. Reklamlara gidiyoruz. Dönüşte Nia chinlock bağlamış rakibine. Bayley dirsekler ile kurtuluyor, forearmlar vurup iplerden sekiyor ama Nia'den bir yumruk, kaldırıyor ve Kneebuster yapıyor. Tuş denemesi başarısız. Nia köşede multiple shoulder blocklar vuruyor, headbutt yapıp öteye fırlatıyor. İplerden sekiyor ve sert bir şekilde geçiriyor. Bir elbow drop, bir kez daha. Tuş denemesi başarısız. Nia yine yerde chinlock bağlıyor rakibine, Bayley yumruklar ile kurtuluyor. Tokat vuruyor ama Nia hemen tutup dışarı fırlatıyor. Kendisi de peşinden gidip kaldırıyor ve bariyerlere fırlatıyor sağlı sollu. Ardından kaldırıyor ve ringe sokuyor. Sandalye alıp kendisi de girecek iken Bayley tekme vuruyor, Nia bir headbutt ile bırakmıyor üstünlüğü. Ringe girecek iken Bayley'den tekmeler, ardından bir Thunder Cutter. İplerden sekiyor ve diziyle vuruyor. Tuş başarılı değil. Bayley üstüne çıkıp yumrukluyor, ardından iplerden sekiyor ve bir dirsek, yine sekiyor ve clothesline. Tuş denemesi başarılı değil. Bayley köşeye çıkıyor ve Crossbody. Tuş denemesi başarısız. Bayley kaldırıyor ama Nia köşeye itiyor, Bayley tekmeler vuruyor, köşeye çıkıyor ama Nia ayağından tutup ringe gönderiyor, ardından Samoan Drop! Tuş denemesi başarılı.
Kazanan ve WrestleMania'da Kemer Maçına Çıkacak İsim: Nia Jax.

Nia kazanıyor bu basit maçı. WrestleMania logosunu gösterirken tekrarlara gidiyoruz.

Şimdi ringdeyiz. Cole ile Triple H bir röportaj gerçekleştirecek.
Michael Cole: WrestleMania'da Triple H vs. Seth Rollins olacağını düşünüyorduk ama bu sabah Mr. Wilk ile konuştuk ve bu maç büyük ihtimalle olmayacak. Bunun kısmen sorumlusu olan kişiyi tanıtmama izin verin. Kralların Kralı Triple H.​

Triple H girişini gerçekleştiriyor.
Triple H: Ne yapıyorsunuz? Ben güzel bir gün geçiriyorum.​
Michael Cole: Hunter, senin Seth Rollins ile ilgili teşhislere tepkin ile başlamak istiyorum.​
Triple H: Seth Rollins, dürüst olacağım, sana şunu söyleyeyim Cole, hayal kırıklığına uğradım. Seth Rollins ile bu dövüşü istedim. Bunu çok istedim. Hayatımın en iyi zamanlarındayım, bunu Seth Rollins'e bir ders vermek için istedim ama maalesef Seth Rollins bunu WrestleMania içimn yapamadı ve maalesef senin söylediğim bölüm, bunun bir şekilde benimle alakalı olduğunu söylediğin bölüm, sana şunu söyleyeceğim hepsi benim hatam değil. Bundan sorumlu tek bir kişi var ve o da Seth Rollins çünkü bir yerde yol bulunca Seth Rollins beni dinlemeyi bırakıp onları dinlemeye başladığında hayatının en büyük hatasını yaptı. Bunu dinlemeye başladı. Kalabalığı dinlemeye başladı. Onun için tezahürat yapanları dinledi. Kalabalığın gürlemesini dinlemeye başladı ve bir şekilde içeri girdim, sanırım bu bağımlılık yapıyor, hatta kendimi asla anlayamadım, sanırım bu güvensizlik. İnsanlar Seth Rollins'i onu haklı çıkarması için beğendi, o iyi. Ben diğer elim ve buna ihtiyaç duymadım. Ne kadar iyi olduğumu biliyorum, diğerlerine de oldu. Tezahürat yapmaya başladılar. Buna bağlanmaya başladılar. Erken saatlerde olanları hatırla, Mick Foley ilk örnek. Kaç kere Mick Foley'nin hayatını mahvettiler? Hayır, hayır, gerçek bu. Mick Foley'e bakmaktan daha ileri gidemiyorsunuz, evet, onun için tezahürat yapın. Bu yüzden oldu. Mick Foley üzerinde yaptıklarınıza bakın. Bir kulak patates cipsi ve küçük nugget, yengeç gibi yürüdü, Bu senin hatan, sizin yüzünüzden, bunu Foley'e siz yaptınız, başkası değil. Seth Rollins bu tezahüratlara bağımlı olmaya başladı, kalabalığın gürlemesi. Kahramanlarına ihtiyaçları vardı ve kükremeye başladılar, ardından Seth geçen hafta gösterdi, değneğini aldı ve yere attı. Onlarda onu tepeye çıkardılar. Çünkü Seth Rollins, iki ayağının üzerinde durabiliyordu ve Triple H'in kıçını tekmeleyecekti, sonra onu yerde sakat bırakmadna önce 30 saniye mi dayanabildi? Onun için nasıl çalıştı Cole? Tezahüratlarınız onun ne işine yaradı? Senin gazeteci olduğunu görüntüleri aldığını biliyorum. Neden o görüntüleri göstermiyorsun?​
Michael Cole: Geçen hafta RAW'da olanlara bakalım.​

Görüntüleri izliyoruz.
Triple H: Sizin yüzünüzden. Hayır hayır, inkar etmeye çalışmayın. Sizin yüzünüzden. Sizin hatanız.​
Michael Cole: Görüntüleri izledikten sonra, son aylarda Seth ile aranda olanlar, Seth senin koruman olmak istedi, ardından bu ilişki son derece zehirleyici oldu. Eğer fırsatın olsaydı farklı bir şey yapar mıydın?​
Triple H: Seth Rollins'i ringde ilk gördüğümde, bu çocuk gelecek dedim. Sonra onu kanatlarım altına aldım, ona yardım ettim, yol gösterdim, onlar Seth Rollins'e "Mimar" demek istiyorlar, ona bu işi nasıl yapacağının planını verdim. Onu Seth Rollins'e verdim ve sonra ne oldu? Buradaki oturan bin yıllıklar gibi, ağızlarını açıyorlar, Seth Rollins için tezahürat yapıyorlar, buraya geldiğinde Seth Rollins kapıyı çaldı ve onu alacak kimse yoktu. Seth Rollins'e değnek oldum ve onu dağın tepesine çıkardım. Değnek, gerçek değneği aldı ve onu anlamsız bir şekilde dövdü, değil mi? Yaşanan buydu, Seth Rollins 2. yılında WrestleMania'ya çıkamıyor ve büyük ihtimalle geri gelemeyecek. Şu anda Seth Rollins ile resmi olarak işimi bitirdim. Bekleyin, benim kalpsiz olduğumu düşünmenizi istemem. Bunu Rollins'e verebilir misin? Ona WrestleMania için bilet aldım. Biraz yukarılarda ama güzel olacak. Kalabalığın kükremelerini duyabilecek. Ona söylediğimi söylersin, geldiğin için teşekkürler.​
Michael Cole: Teşekkürler Hunter. Monday Night RAW devam ediyor.​

Triple H giderken geri dönüyor.
Triple H: Bir saniye bekle, bir şey daha var. Onu bana geri ver. Seth Rollins ile WrestleMania'da dövüşebilmem için bir yol daha vardı.​
Michael Cole: Hunter, hiç yol yok, bu sabah yaşananları biliyorsun. Seth Rollins sağlık açısından temiz değil.​
Triple H: Hayır, hayır, her zaman bir yol vardır. Seth Rollins benimle dövüşmek istiyor değil mi? Bende onunla dövüşmek istiyorum. Onlar Seth Rollins'i Triple H ile WrestleMania'da dövüşürken görmek istiyorlar. WrestleMania'da Triple H vs. Seth Rollins görmek ister misiniz? Seth Rollins haftaya buraya gelecek ve maç için kontrat imzalayacak. Seth Rollins'i sakatlayıp, onu önemsiz kıldığımda, bana dava açamaz. Benim karıma dava açamaz. WWE'ye dava açamaz. Hiç. Eğer istiyorlarsa, istiyorsunuz değil mi? Kahramanınızın geri dönmesini istiyor musunuz? Seth Rollins haftaya burada olacak ve dökümanı imzalayacak. Daha sonra WrestleMania'da! Seth Rollins vs. Triple H, Mimar vs. Oyun, istediğiniz bu mu? Duymama izin verin, istediğiniz bu mu dedim? O zaman göster onlara Seth, kim olduğunu göster. Seth Kahrolası Rollins olduğunu göster. Göster onlara ya da sadece kahrolası bir korkak mısın?​

Gelen giden olmuyor ve segment sona eriyor.

İlk olarak Sheamus ve Cesaro, ardından da iki takım rakipleri geliyor. Handikap maçına geçiyoruz.
Cesaro ve Sheamus Kaybederse, WrestleMania'daki Tag Team Championship Maçından Çıkarılırlar
Cesaro & Sheamus vs. Enzo Amore & Big Cass & Gallows & Anderson (Handicap Match)

Enzo ile Cass ringe girecekken Club onlara saldırıyor. Dışarıda bayağı bir hırpalıyorlar. Ardından ringe giriyorlar ama Cesaro Anderson'ı yere alıyor, Anderson hemen iplere ulaşıyor. Cesaro köşedeki rakibine doğru koşuyor ama Anderson çekiliyor, orada bir Bicycle Kick! Gallows tag alacak iken Cass onu indirip bariyerlere fırlatıyor. Ringde Cesaro kaldırıyor Anderson'ı ve Sheamus'a tag veriyor, Sheamus iplerden sekiyor ve Brogue Kick! Tuş denemesi başarılı.
Kazanan ve WrestleMania Hakkını Koruyan: Cesaro & Sheamus

Maçtan sonra Cass iplerden sekiyor ve Gallows'a Big Boot vuruyor. Enzo köşeye çıkıyor ve Frog Splash ile atlıyor Anderson'a. Cass ve Anderson ringde iken geçiyoruz.

Austin Aries geliyor ilk olarak, ardından Tony Nese.
Austin Aries vs. Tony Nese

Zil çalıyor ve maç başlıyor. Nese koşup rakibine vuruyor, yerde stompluyor. Kaldırıyor ve yumruklar vuruyor, köşede forearm, diğer köşeye gönderiyor ama Aries hemen havalanıp iplerden sekiyor, ardından reversallerin sonunda Aries bir chop vuruyor, yumruk ile devam ediyor, köşedeki rakibine koşuyor ama Nese kaldırıp köşeye doğru vuruyor rakibini. Ardından kombinasyon uyguluyor, tuş denemesi başarısız. Forearm vuruyor Nese, kaldırıyor ve Body Slam. Bir Leg Drop. Tuş denemesi başarısız. Nese rakibine yumruklar vuruyor, iplere gönderiyor ama Aries dönmüyor, dışarı gönderip iplerden sekiyor ve Heat Seeking Missile! Reklamlar. Dönüşte Nese rakibini kaldırmış geriyor, Aries dirsekler ile kurtuluyor, pine çekiyor ama başarısız. Nese'den bir running forearm smash. İplerden moonsault ile atlıyor ama Aries çekiliyor, apronda multiple shoulder block yapıp iplerin arasına alıyor ve Neckbreaker. Aries üst üste clothesline'lar vuruyor, ardından chop, bir de facebuster, yere alıyor ve elbow drop. Kaldırıyor ve Rolling Fireman's Carry. Köşeye çıkıyor ve Missile Dropkick! Koşuyor köşedeki rakibine ve Elbow Smah, iplere gönderip kendisi de sekiyor ve Rolling Elbow. Tuş başarılı.
Kazanan: Austin Aries

Aries kollarını açmışken Neville'ın müziği duyuluyor mikrofon ile geliyor. Aries de alıp konuşuyor.
Austin Aries: Wow, wow, wow, bakın kim burada? Cruiserweightlerin Kralı Neville, biliyorsun Neville, seninle belirlenmiş özel bir röportajım olduğunu hatırlamıyorum. Burada ne yapıyorsun?​
Neville: Öncelikle, bu röportaj değil delikanlı, ringe şu anda gelebilirim ve çoğuna yaptığım gibi yok edebilirim. Neden canımı sıkayım ki? Sen Austin Aries, benim altımdasınız. Sen kral için tehdit değilsin ayrıca arkada oturuyorum ve egonun benim WrestleMania'daki kaçınılmaz zaferim için nasıl kontrolden çıktığını izliyorum sadece biraz daha tatmin edici.​
Austin Aries: Biliyorsun, sana söyleyeceğim, özür dilerim Neville ama bu RAW'da yaptığım en kötü ve en inanılmaz röportaj segmenti. Neden biliyor musun? Ben ve buradaki herkes ağzından çıkan sözleri daha önce duydu ama bir farklılık var. Neville, bu ringe kendi seviyesinde olmayan, ondan daha üst seviyede olan bir adam ile karşılaşacak. Yapmanı istediğim şey 13 gün boyunca aynı şeyi söylemen. Bunu dinleyenlere senin Cruiserweight'in Kralı olduğunu söylemeni istiyorum çünkü WrestleMania'da kemerini aldığımda, yaptığın bu cephe yıkılacak.​

Reklamlara gidiyoruz. WrestleMania'daki Universal Championship maçını hatırlıyoruz. Emma'nın yakında geleceği bilgisi de aktarılıyor.
Singles Match
Roman Reigns vs. Braun Strowman

Zil çalıyor. Roman direk yumruklar vurmaya başlıyor, Strowman göğsünden tutup köşeye götürüyor ama Roman yumruklara devam ediyor, iplere göndermek istiyor ama Strowman izin vermiyor ve dışarı atıyor rakibini. Roman aprona gelip rakibinin boğazını iplere vuruyor, ringe girip bir Yakuza Kick vuruyor ve Strowman dışarıda. Roman da dışarı çıkıp koşuyor rakibine Drive By için ama Strowman göğsüne geçiriyor bir tane! Ringe sokuyor. Kendisi de giriyor ve Spinebuster! Tuş denemesi başarısız. Reigns kurtuluyor. Strowman rakibinin göğsüne doğru yumruklar geçiriyor. Strowman köşede multiple shoulder block vurduktan sonra back elbow yapıyor, dirsekler vuruyor. Ardından diziyle suratına bir darbe, köşeye gönderiyor. Roman yerde. Strowman rakibine chinlock bağlıyor. Roman doğrulup yumruklar vuruyor, Strowman diz darbesi vurup iplere gönderiyor ama Roman'dan clothesline'lar, ardından yumruklar. Kaldırmak istese de Strowman iplerden sekiyor ve Clothesline. Strowman koşarak bir tekme vuruyor, ardından köşedeki rakibine doğru koşuyor ve Body Avalanche! Diğer köşeye gönderip koşuyor ama Reigns çekiliyor, Strowman ring posta yapışıyor. Roman bir tekme vuruyor, köşede clothesline'lar ile devam ediyor, iplerden sekiyor ama Strowman boğazından yakalıyor, kaldırmak istiyor ama Roman yere düşüyor ve tekme, yumruk geçiriyor rakibine, kaldırıyor ve Samoan Drop! Tuş denemesi başarılı değil. Strowman dışarıda. Roman dışarı çıkıyor ve Drive By! Roman rakibine doğru geliyor ama Strowman tutup çelik merdivene fırlatıyor. Ringe de çelik merdiven sokuyor. Rakibini ringe soktuktan sonra kendisi de giriyor. Strowman alıyor çelik merdiveni ve kaldırıyor ama Reigns'den Superman Punch! Bir tane daha vuracak iken Strowman kolunu tutup kaldırıyor ama Reigns düşüyor, Reigns iplerden sekiyor ve Superman Punch! Köşeye geçiyor ama GONG! Taker ringde. Roman ile bakışıyorlar. Strowman boğazından yakalıyor Strowman'ı ve Chokeslam! Ringe döndüğünde Roman'dan Spear!
Kazanan: Yok.

Roman gidiyor oradan, Taker birden ayaklanmış taunt atarken şovumuz sona eriyor.​

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri