emirhanHCL 1
emirhanHCL
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Mhms panel açığı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan muttalip333
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar serverim ne güzel işlerken bu gün biri kendine ep aktarmış ve marketten itemleri çekmiş kendine neyse ALLAH'tan oyundaydım hemen el attım duruma ve bana dediği ep transferi bölümünde bug var dedi.Ne yaptım ne ettim söyletemedim neyse ep transferi bölümünü kapattım.Adam söylemediği için hala içimde bi kuşku var ve ben paneli turkmmodan çektiğim gibi kurdum. www.sitead.com/mhms_admin bu bölümü değiştirmedim.Yani admin paneli giriş yerini değiştirmedim bundan olabilirmi adam burayı mı gümletti anlamadım gitti hala içimde kuşku var.

Şimdiden teşekkürler.

sorun kolay ve işi bilen herkez panele ulasır :)
www.sitead.com/mhms_admin sorun burda degil sorunun

www.sitead.com/lonca_listesi bu dizinde olan sql acıgını kapatmamıssın ve cok kolay bi sekilde hele ki md5 kullanan biri 5dk içinde tüm bilgini çeker

:D iyi güldürdün :DDDD

bir bilişim o koskoca açığı fixlemedenmi vericek zannediyorsun sen?

O açık konuda var zaten dediği gibi fixlemeden vermez bilişim
Bilişimle çalışmıyorum ayrıca lonca yerini bi arkadaşımız paylaşmış ve turkmmodaki mhms panelde bu açık saten yok.Ben başka yerden indirmedim paneli turkmmoda paylaşılan mhms paneli kurdum.Başka forumlardan indirenlerde bu açık var.Ayrıca mesela turkmmoda mhms panel diye açılan konudaki panellerden farklı bi panel kullanmadım.Sorun başka bir şeyde ama anlamadım.Lonca sıralamasını ben bi arkadaşımızın konusundan görüp bu sorunu yaşamadan saten düzeltmiştim.Birde bu metin2board da aynı sorunu yaşamış sanırım.Youtubede videolar var hala anlamadım gitti.Yalnız admin panelini sildim ben şuan en ufak sıkıntı yok.Sorun hala /mhms_admin uzantısından olduğunu düşünüyorum.

Bilişimle çalışmıyorum ayrıca lonca yerini bi arkadaşımız paylaşmış ve turkmmodaki mhms panelde bu açık saten yok.Ben başka yerden indirmedim paneli turkmmoda paylaşılan mhms paneli kurdum.Başka forumlardan indirenlerde bu açık var.Ayrıca mesela turkmmoda mhms panel diye açılan konudaki panellerden farklı bi panel kullanmadım.Sorun başka bir şeyde ama anlamadım.Lonca sıralamasını ben bi arkadaşımızın konusundan görüp bu sorunu yaşamadan saten düzeltmiştim.Birde bu metin2board da aynı sorunu yaşamış sanırım.Youtubede videolar var hala anlamadım gitti.Yalnız admin panelini sildim ben şuan en ufak sıkıntı yok.Sorun hala /mhms_admin uzantısından olduğunu düşünüyorum.

mmoda ki mhms kur o acıgı kapatma kendi sitene account erişim sagla vbak bakalım sorun fix mi degilmi mmo da ki mhms de de var o acık senin kapatmn lzm

iyi güldürdün derken :D

sen o acıgın kodunu googlede bi arastır bakim karsına cıkan tüm sv lerde var o acık coguda bilişimin kurulu olan mhms paneli :D
bende ona şahit oldum o yüzden zaten bilişim ile calısmıyorum
kardeş sen ne diyon ya?

git bir bilgi öğren. koskoca serverler var mhms kullanıyor onlar şimdi açıkmı olurdu git biraz bilgilen ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri