emirhanHCL 1
emirhanHCL
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
Bvural41 1
Bvural41
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Mhms panel açığı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan muttalip333
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar serverim ne güzel işlerken bu gün biri kendine ep aktarmış ve marketten itemleri çekmiş kendine neyse ALLAH'tan oyundaydım hemen el attım duruma ve bana dediği ep transferi bölümünde bug var dedi.Ne yaptım ne ettim söyletemedim neyse ep transferi bölümünü kapattım.Adam söylemediği için hala içimde bi kuşku var ve ben paneli turkmmodan çektiğim gibi kurdum. www.sitead.com/mhms_admin bu bölümü değiştirmedim.Yani admin paneli giriş yerini değiştirmedim bundan olabilirmi adam burayı mı gümletti anlamadım gitti hala içimde kuşku var.

Şimdiden teşekkürler.

kardeş sen ne diyon ya?

git bir bilgi öğren. koskoca serverler var mhms kullanıyor onlar şimdi açıkmı olurdu git biraz bilgilen ya

yazıyı nerenden okuyon sen ?

acıgı kapatmadıysa ben napim koca sv var diyon demek adam salak degil ki acıgı kapatmıslar
bişeyi denememişsin geli burda bana laf sölüyon ilk bi git dene gör sonra laf et bana ben benm svde denedim acıgı ki konusuyom ben her mhms de var demiyorum ilk önce bi oku acıgı kapatmayan cogu kişide var diyorm cogu bilişimde o acıgı kapatmıyor

yazıyı nerenden okuyon sen ?

acıgı kapatmadıysa ben napim koca sv var diyon demek adam salak degil ki acıgı kapatmıslar
bişeyi denememişsin geli burda bana laf sölüyon ilk bi git dene gör sonra laf et bana ben benm svde denedim acıgı ki konusuyom ben her mhms de var demiyorum ilk önce bi oku acıgı kapatmayan cogu kişide var diyorm cogu bilişimde o acıgı kapatmıyor

Dediğine katılıyorum sadece şu dediğine katılmıyorum turkmmodaki mhms panel konusundaki panellerde sabit panellerde ama sadece mhms konusu var ya https://forum.turkmmo.com/konu/3314653-dev-konu-dev-mhms-sistemi-17-tema-ile-birlikte/ burdaki panellerde açık yok diğerlerinde nerdeyse tamamında dediğin açık mevcut.Bir şey daha sorucam profilindeki logonu ben mi yaptım senin benden reklam mı almıştın sen :)

Arkadaşlar serverim ne güzel işlerken bu gün biri kendine ep aktarmış ve marketten itemleri çekmiş kendine neyse ALLAH'tan oyundaydım hemen el attım duruma ve bana dediği ep transferi bölümünde bug var dedi.Ne yaptım ne ettim söyletemedim neyse ep transferi bölümünü kapattım.Adam söylemediği için hala içimde bi kuşku var ve ben paneli turkmmodan çektiğim gibi kurdum. www.sitead.com/mhms_admin bu bölümü değiştirmedim.Yani admin paneli giriş yerini değiştirmedim bundan olabilirmi adam burayı mı gümletti anlamadım gitti hala içimde kuşku var.

Şimdiden teşekkürler.
TUNCER DEN ALMIŞ VEYA TUNCERİN PAYLAŞTIĞI PANEL KULLANMIŞ OLMALISIN RİKAMT2 NİN SAHİBİ İDİ. YANİ MHMS NİN AÇIĞI DEİL PANEL BİLGİLERİ TUNCERE GÖNDERİYORDU

TUNCER DEN ALMIŞ VEYA TUNCERİN PAYLAŞTIĞI PANEL KULLANMIŞ OLMALISIN RİKAMT2 NİN SAHİBİ İDİ. YANİ MHMS NİN AÇIĞI DEİL PANEL BİLGİLERİ TUNCERE GÖNDERİYORDU
O shell. Açık farklı çoğu panelde hala mevcut. 10tl yatırıp çoğu serverin içinden geçebiliyorsun MHMS kullanan. Para yatırmanada gerek yok epin olsun yeterli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri