Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

cannot find quest index for give_basic_weapon hatası

gorkembt

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
31
Reaksiyon Skoru
2
Altın Konu
0
Başarım Puanı
46
TM Yaşı
8 Yıl 9 Ay 10 Gün
MmoLira
6
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Öncelikle selamun aleyküm serverimi açarken hep bu hatayı alıyorum ve oyuncular başladığında item, yang ve level kazanmıyorlar tüm dosyaları denedim neredeyse give_basic_weapon dosyalarının neredeyse hepsini denedim lakin hiç bir şekilde olmuyor aktardığım yer de doğru; /usr/game/share/locale/turkey/quest/object/notarget/login dizinine atıyorum ama serveri her açarken bu hatayı alıyorum ve dediğim gibi oyunculara yang item ve level gitmiyor yardımlarınızı bkliyorum.

navicata gir player tablosunun içinde quest diye bi tablo var sağ tıkla empty tablo de reboot at düzelir

Selamlar aynı sorun bendede var ve ne yapsam olmuyor yardımcı olur musunuz?

Selamlar aynı sorun bendede var ve ne yapsam olmuyor yardımcı olur musunuz?

Öncelikle selamun aleyküm serverimi açarken hep bu hatayı alıyorum ve oyuncular başladığında item, yang ve level kazanmıyorlar tüm dosyaları denedim neredeyse give_basic_weapon dosyalarının neredeyse hepsini denedim lakin hiç bir şekilde olmuyor aktardığım yer de doğru; /usr/game/share/locale/turkey/quest/object/notarget/login dizinine atıyorum ama serveri her açarken bu hatayı alıyorum ve dediğim gibi oyunculara yang item ve level gitmiyor yardımlarınızı bkliyorum.

Çözümü aşağıdaki linkte anlattım. Yapamazsanız özelden mesaj atmanız yeterli.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri