HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Çok teşekkür ederm saolun ynde yaptm ben hataları halletm
Normalde hata vermemesi gerekir önceden kurulum yaptıysan putyden "cd /usr " yazıp"
"rm -rf game" ve " cd/var/db " -- "rm -rf game" yazıp eski dosyalarınızı silin sonra tekrar kurulum yapın hata alırsanız vhd değiştirin veya FreeBSD bölümünden hatayı arastırıp çözebilrisn
Altta verdiğim resimde gördüğünüz gibi bi hata var 3 ve 4.cü envanterleri kullanamıyorum.her geçen dakikada bir kilit açılıyor kendi kendine ama item katamıyorum yine.Hatanın nedeni ne olabilir arkadaşlar.
@BEST Production
@BEST Production
Altta verdiğim resimde gördüğünüz gibi bi hata var 3 ve 4.cü envanterleri kullanamıyorum.her geçen dakikada bir kilit açılıyor kendi kendine ama item katamıyorum yine.Hatanın nedeni ne olabilir arkadaşlar.
![]()
@BEST Production
Envanter genişletmeyi oraların üstnüe sürükle açılacaktır kardeşim envanter genişletme ve yansıtma çakıştığı için öyle oluyor
Envanter genişletmeyi oraların üstnüe sürükle açılacaktır kardeşim envanter genişletme ve yansıtma çakıştığı için öyle oluyor
Fixini yapazsak İkİsinden birini kaldırmamız gerekiyor yani
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)