HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
metin kod sonu 18 ile biten iki tane var.Teşekkürler sistem için.
Ve sonda 9027.kill begin olucak hocam. Hata çok.![]()
Teşekkürler Düzelteceğim Kardesım Test Sunucuyu Beklıyorum Konuda Belırtmıstım Zaten Sistem Benim Değil Forumda Resım Olarak Paylasılmıstı Yazılı Halı Test Etmedım Test Sunucuyu Alınca Düzenleyıp Linkler Güncellenecek.
Teşekkürler Düzelteceğim Kardesım Test Sunucuyu Beklıyorum Konuda Belırtmıstım Zaten Sistem Benim Değil Forumda Resım Olarak Paylasılmıstı Yazılı Halı Test Etmedım Test Sunucuyu Alınca Düzenleyıp Linkler Güncellenecek.
Sorun yok bildirmek istedim, hatasız kul olmaz. Tekrardan tesekkurler kullanacagım.
// quest çalışmıyor dizine atıp putty ile ./qc ledikten sonra rebootladım sorun var
Quest Yeniden Upload Edildi. Linkler Güncellendi. Tüm Sorunlar Düzenlendi. Kanıt Eklendi. Metin Başına 10 Derece'den 5'e Düşürüldü Sebebi İse Bazı Yüksek Level Oyuncular Bunu Ardniyet İle Kullanmasın Diye
Ve sonda 9027.kill begin olucak hocam. Hata çok.![]()
Tüm Sorunları Düzenlendi. Şuanda Hatasız Linkler Güncellendi. syschat Yerine chat Ekledim Ve Satırı Renklendirdim Umarım Beğenirsiniz.
Konu Güncel.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)