noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Bodyguardd 1
Bodyguardd
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Source Nereye Atılacak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Huysuzkdd27
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Merhaba arkadaşlar. Ben bilişim aracılığıyla sunucu aldım. Fakat başka bir files kullanıyorum.
Tüm işlemler tamam fakat client source ve gamedb sourcelerini nereye atacağım hiç bir bilgim yok yardımcı olur musunuz. ve filezillada (örneğin /usr/game) attık diyelim dosyaları buraya atmak yeterli olacak mı?

bilişim verdiği sunucu üzerinde build işlemi gerçekleştirmek için bir kaç paket kurulumu yapmanız gerekiyor. + gerekli dosyaları eklemeniz gerekiyor. yeni başlayanlar için çok zor bir işlem bu yüzden
@welberw in gösterdiği konudaki vhd yi indirip işlemi onun üzerinde gerçekleştirip, oyununuz bulunduğu sunucuya yeni oluşan game ve db dosyalarınızı atmanızı tavsiye ederim.
vs 2013 freebsd 9.2 oracle vm virtual box felan hepsini indirdim. herşey hazır ama mesela 4 taş sistemini nasıl ekleyeceğim nasıl build edeceğim aynı videoyu defalarca izlememe rağmen çok karışık

öncelikle yedek almayı ihmal etmeyin.
4 taş sisteminde anlatılanları kendi srcleriniz ve packınızda uygulayacaksınız.
değiştirdiğiniz src dosyalarını game ve db yi build etmek için konuda bahsedilen sunucu üzerine aktarıp build işlemi gerçekleştireceksiniz.

client.exe için vs 2013 gerekiyor onun build işlemi içinde yazılmış konular mevcut.
bu işler biraz karışık iş deneme yanılma yapmadan öğrenmeniz imkansız gibi bişey çok hata alacaksınız yedeğinizden geri dönüp tekrar yapacaksınız uzun ve zahmetli iş

1 saattir 4 taş sistemini eklemek için uğraşıyorum herşeyi yaptım. şuan vs2013'den clientide yaparsam tamam gibi görünüyor ne yazık ki hiç yedek almadım inşallah sapa sağlam yapar çıkarım

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri