Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
R 1
Roksam
Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
ZeiDen 1
ZeiDen
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Source Nereye Atılacak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Huysuzkdd27
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Merhaba arkadaşlar. Ben bilişim aracılığıyla sunucu aldım. Fakat başka bir files kullanıyorum.
Tüm işlemler tamam fakat client source ve gamedb sourcelerini nereye atacağım hiç bir bilgim yok yardımcı olur musunuz. ve filezillada (örneğin /usr/game) attık diyelim dosyaları buraya atmak yeterli olacak mı?

Konuya göz at

Client source ; oyuna giriş exe
Game ve db ; /usr/game/share veya artık filesinde neredeyse adı üstünde game/db dosyaları
Kaynak dosyalarını build edersen yukarıdaki en son şekilleri alır ve kullanılır

Merhaba arkadaşlar. Ben bilişim aracılığıyla sunucu aldım. Fakat başka bir files kullanıyorum.
Tüm işlemler tamam fakat client source ve gamedb sourcelerini nereye atacağım hiç bir bilgim yok yardımcı olur musunuz. ve filezillada (örneğin /usr/game) attık diyelim dosyaları buraya atmak yeterli olacak mı?
Game /usr/src Bölümüne Atıcaksınız.
Client Zaten Pack

Daha İyi Anlayabilmeniz İçin Buyrun Sesli Video'lu Anlatım.

Hayırlı Forumlar.

bilişim verdiği sunucu üzerinde build işlemi gerçekleştirmek için bir kaç paket kurulumu yapmanız gerekiyor. + gerekli dosyaları eklemeniz gerekiyor. yeni başlayanlar için çok zor bir işlem bu yüzden
@welberw in gösterdiği konudaki vhd yi indirip işlemi onun üzerinde gerçekleştirip, oyununuz bulunduğu sunucuya yeni oluşan game ve db dosyalarınızı atmanızı tavsiye ederim.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri