Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar benim sorunum şu, daha bugün sorunsuz bir şekilde LOL oynuyordum. Bilgisayarıma format attım bugün sonra sürücüleri vb şeyleri yükledim. LOL'e girdim ve FPS değerim normal ama mouse'u yani imleci bitki, canavar, minyon , kule ve şampiyon gibi onların üstüne getirince FPS düşüyor ve oyun ağırlaşıyor oynanmıyor, lütfen yardım edin. Şimdi tekrar format attım windows 10 yine aynı lütfen yardım edin.
Konunun ardından epey bir zaman geçmiş ama diğer arkadaşlara yardımcı olmak için paylaşayım. Arkadaşlar, bu LoL'deki FPS sorunu duyduğum kadarıyla oyunun aldığı güncelleme ile alakalıymış. Mesela RX 460 gibi LoL için epey güçlü bir ekran kartı GT 430 ile aynı FPS'i alıyordu ve "60 FPS" almasına rağmen kasıyordu oyun. Bu zannımca LoL'ün vereceği yeni bir güncelleme ile düzelir merak etmeyin.
Konunun ardından epey bir zaman geçmiş ama diğer arkadaşlara yardımcı olmak için paylaşayım. Arkadaşlar, bu LoL'deki FPS sorunu duyduğum kadarıyla oyunun aldığı güncelleme ile alakalıymış. Mesela RX 460 gibi LoL için epey güçlü bir ekran kartı GT 430 ile aynı FPS'i alıyordu ve "60 FPS" almasına rağmen kasıyordu oyun. Bu zannımca LoL'ün vereceği yeni bir güncelleme ile düzelir merak etmeyin.
Arkadaşıma katılıyorum yeni gelen güncellemeler ile birlikte bu sorun ile bende karşılaşıyordum fakat hemen ardından gelen iyileştirme güncellemesi oyunu düzeltiyor ve eski haline çeviriyordu. Ekstra bir çözüm olarak bilgisayarına 360 total security kurup game boosted özelliğiyle çalıştırmayı dene. Onun dışında ne yolu denersen dene bu sorun devam edecektir.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)