Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

Fps sorunum.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan masaüstü
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

masaüstü

Level 2
Üye
Konular
15
Online süresi
5m 3s
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 5 Ay 20 Gün
Başarım Puanı
68
MmoLira
9
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar öncelikle iyi forumlar. Ben bilgisayara format attım driverlerimi sorunsuz yükledim fakat formattan sonra LoL'de saçma sapan şeyler olmaya başladı. Format atmadan önce sabit olarak 120 fps ile oynuyordum grafikler yüksekdeydi. Formattan sonra yüksek grafiklerle yine 120 fps alıyorum fakat bu zaman içinde 10-15 fps oluyor 20 saniye kadar sürüyo buda. Zaten LoL'de 20 saniyenin kıymetini herkes bilir hatta 0,2 saniyenin bile.. Neyse fanımda sorun var sandım fan yeterli hızda dönmeyince ekran kartımın, işlemcimin ısınmasına sebep olucağından fanımı çıkarttım bi güzel temizledim tekrar girdim oyuna fakat sonuç yine aynı. Bu sorun formattan sonra çıkmaya başladı. Ekran kartımın, işlemcimin herşeyimin ısısına baktım ve max. 45 derece oluyorlar buda gayet normal. GameBooster'i kullandım belki bu şekilde sorun kalkar sandım fakat yine kalkmadı ve bu sorun benden başkalarındada var. Oyuna girmeden önce "Tamir" Seçeneğine tıklayıp tamir edince sorun kalkıyor fakat oyunu kapatıp açınca yine aynı şey oluyor. Oyunun dosyalarında sorun var diye düşünüp oyunu sildim tekrar yükledim tamamen sildim ve yükledim ama değişen birşey olmadı. Grafikleri düşürüp aynı işlemi tekrarladım yine bir sonuç elde edemedim. Support'a talep açtım 6 gün oldu hala bir cevap yok ordan. Her yolu denedim arkadaşlar driverlerin hepsi güncel, virüs taraması yaptım. 50 TL ye Kaspersky aldım sırf bu sorun yüzünden fakat buda bi etki etmedi virüs yok bilgisayarda bilgisayarımın özellikleri gayet iyi dediğim gibi yüksek grafiklerle 120FPS ile oynuyordum. Bilen,çözebilen bi arkadaşımız varsa LÜTFEN söylesin çözümünü. LoL'den soğumaya başladım gerçekten.

Gölgeyi kaldırınca baya bir FPS artışı oluyor.

Gölgeyi kaldırınca baya bir FPS artışı oluyor.

İlginiz için teşekkürler fakat benim sorunum öyle fps değil Sabit fps ile oynuyorum ama sürekli 10-15 fps oluyor durduk yere.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri