Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
Hikaye Ekle

Metin2 site menü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tldanger1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 462

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar metin2 serverimin sitesindeki menülerinin yanına logo eklemek istiyorum yani anasayfa,kayıt ol falan bunların yanına logo eklemek istiyorum nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

o pngleri Adobe Photoshop CS6 programı ile aç logonu yanına ekle pnglerde site temanın içinde bulunan images klasörünün içindedir

Arkadaşlar metin2 serverimin sitesindeki menülerinin yanına logo eklemek istiyorum yani anasayfa,kayıt ol falan bunların yanına logo eklemek istiyorum nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim
logo mu ekleyeceksin icon mu ekleyeceksin icon ne diye sorarsan küçük resimler şuan misal bu yazıyı okurken sağ'da bulunan konular altındaki mesaj beğeni işareti kupa sekli icon dur logo'da en üste çıkıp sol'da göreceğin büyük resimdir şimdi tam olarak ne istiyosun logo mu icon mu ?

logo mu ekleyeceksin icon mu ekleyeceksin icon ne diye sorarsan küçük resimler şuan misal bu yazıyı okurken sağ'da bulunan konular altındaki mesaj beğeni işareti kupa sekli icon dur logo'da en üste çıkıp sol'da göreceğin büyük resimdir şimdi tam olarak ne istiyosun logo mu icon mu ?

İcon istiyorum

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri