HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Gta 5 motoru degilde bir unreal engine motoru olabilir oyuncuyu etkiler tabi ama sistem geresinimleu degisir ozellikle unreal engine 4 suan tekken 7 injustice 2 gibi buyuk capli oyunlarda mukemmel grafik veriyor bu metin2 ye gecerse 2000-3000 onlinede sistemi acayip yorar ve ekran kartini zorlar oyuncunun sistemi iyi degilse oyundan haz alamazPeki hocam şuanda atıyorum gta5 'nin motoruyla bir metin2 yapılabilirmi + olarak metin2 böyle birşey yapsa oyuncu artmazmı ?
-
Bilglerin için teşekkürler hocamGta 5 motoru degilde bir unreal engine motoru olabilir oyuncuyu etkiler tabi ama sistem geresinimleu degisir ozellikle unreal engine 4 suan tekken 7 injustice 2 gibi buyuk capli oyunlarda mukemmel grafik veriyor bu metin2 ye gecerse 2000-3000 onlinede sistemi acayip yorar ve ekran kartini zorlar oyuncunun sistemi iyi degilse oyundan haz alamaz
Ata Binme Animasyonu :
Attan inme :
Yukarıda Gösterdiğimin tam tersine uygulayarak inebilir.
Atı Yedirme :
Saman , ginseng veya havuç sağ tıklayarak elinize gelir. Sonra ctrl f yapılır at yedirilir.Tabi ki Animasyonlu olarak
Atı Sevme :
Atı Sevdikçe size bağlılığı artar. Bağlılığı arttıkça saldırı gücü artar. Animasyon yapılabir.
3d Gerçekçi at :
Ek olarak Ata 2 kişi binebilir. İlk kişi atak yapabilir fakat ikinci kişi sadece binmek için biner hareket kazancı için.
Arkadaşım 2 Gündür Paylaştığınız Konulara Bakıyorum Hayal Gücün Çok Güzel Sürekli Güzel İçerikler Üretiyorsun Ama Bir Önceki Konuda Da Dediğim Gibi Bunları Piyasada Yapabilecek 1-2 Kişi Ya Vardır Ya Yoktur. Onlarda Çuval İşi Para İsterler

Güzel yorumun için teşekkür ederim aynen dedigin gibi fikirlerimin güzel olduguna inanıyorum keşke hepsini teker teker ben yapabilsem ve metin2 camiasına sunabilsemArkadaşım 2 Gündür Paylaştığınız Konulara Bakıyorum Hayal Gücün Çok Güzel Sürekli Güzel İçerikler Üretiyorsun Ama Bir Önceki Konuda Da Dediğim Gibi Bunları Piyasada Yapabilecek 1-2 Kişi Ya Vardır Ya Yoktur. Onlarda Çuval İşi Para İsterler![]()

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)