- Konular
- 1,906
- Çözüm
- 6
- Online süresi
- 8d 6h
- Reaksiyon Skoru
- 986
- Altın Konu
- 9
- Başarım Puanı
- 332
- MmoLira
- 4,946
- DevLira
- 29
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhabalar, Elmalihosting iflas nedeniyle devredilmiştir, firmanın eski borçlarından ve eski müşterileri ile ilgili problemlerden sorumlu değilim. kısa süre sonra firma ismi değişecektir geçici olarak elmalihosting üzerinden devam ediyoruz. ödeme yaptığınız şahıs (Caner Gök) e ulaşıp şahsi ödemenizi almanız gerekiyor sanırım sunucu satışlarının tamamı skype üzerinden yapılmış, elmalihost adına şahsınıza kesilmiş bir fatura var ise bana mesaj ile ulaşın ödemenizi yapıyım şahısa ait ödemelerden firmamız sorumlu değildir. Firma bugün itibariyle aktif hesaplarıyla birlikte şahsıma devredilmiştir tüm forum halkına duyurulur.
Öncelikle hayırlı akşamlar. Şimdi 1.si bu adam hiçbir müşterisinden parayı şirket üzerinden almadı lütfen şu lafları geçin.
2.si iade almadan kesinlikle sorun çözüldü gibi birşey yazmamı beklemeyin zaten sayın adminimin belirtmiş iade almadan rank alamayacağınızı.
Seçim sizin iyi akşamlar dilerim
- Konular
- 39
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 2d 17h
- Reaksiyon Skoru
- 7
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 121
- MmoLira
- 103
- DevLira
- 3
Anlamsızca bir hareket yapıp anlaştığım bir firma kendisi. kendi filesimle gittim. sonuç bu. Metin 2 ile alakası olmayan bir ekipler. 350 lira için 20 makine kapandı. Benim makinem 16sında bitiyordu yeniden açmışlar zahmet edip 10 u ödeme tarihi deyip kapattılar. zaten serveri açarken yaptığım 1000 liralık reklam beta sürecinde freebsd kurmayı bilmedikleri için bitti. Bağlanıp kendi makinemi saatlerce uğraş sonucu kurdum. Server kiraladıkları birinin tüm sorunlarını ben çözdüm patcherine kadar ben yaptım acıyıp. Hiçbir şekilde bu kişilerin firma yetkilisi ve çalışanları dahil burada iş yapmamalılar. Hala devam ettirmeye çalışacaklar fakat izin verilmesin. Böyle bir rezalet görmedim ben.
Not fotolarda ad soyad göstermedim isteyen admin veya yöneticiye atabilirim.
- Konular
- 1,906
- Çözüm
- 6
- Online süresi
- 8d 6h
- Reaksiyon Skoru
- 986
- Altın Konu
- 9
- Başarım Puanı
- 332
- MmoLira
- 4,946
- DevLira
- 29
Yeri burası değil. Konu açın lütfen @DarkKnightsAnlamsızca bir hareket yapıp anlaştığım bir firma kendisi. kendi filesimle gittim. sonuç bu. Metin 2 ile alakası olmayan bir ekipler. 350 lira için 20 makine kapandı. Benim makinem 16sında bitiyordu yeniden açmışlar zahmet edip 10 u ödeme tarihi deyip kapattılar. zaten serveri açarken yaptığım 1000 liralık reklam beta sürecinde freebsd kurmayı bilmedikleri için bitti. Bağlanıp kendi makinemi saatlerce uğraş sonucu kurdum. Server kiraladıkları birinin tüm sorunlarını ben çözdüm patcherine kadar ben yaptım acıyıp. Hiçbir şekilde bu kişilerin firma yetkilisi ve çalışanları dahil burada iş yapmamalılar. Hala devam ettirmeye çalışacaklar fakat izin verilmesin. Böyle bir rezalet görmedim ben.
![]()
![]()
- Konular
- 39
- Çözüm
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 32
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 25 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 51
- DevLira
- 0
Site kapanmış,güya çok iyi firmaydı arkadaşlar konuların altına gelen her yanıta güvenmeyin yarısı kendilerinin hesabıdır.Bu işte anksoft bulutmedya buyukhosting üçü de güzel firmalardır ikisinde de barındım hiçbir sorunları yok.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)