Can Öcalan 1
Can Öcalan
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Hikaye Ekle

Günlük hediye sistemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mesut2434
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 46
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

1.si deneme moderatörsün ancak küçük düşünüyorsun
2.si lua dediğimiz sistemler çalıntı olmadığı dahilde çeşitlilik gösterir ve kullanacağım function komutlarını oyuna tanıttığım sürece birebir kopyalanması mümkün olmayacaktır
3.sü örnek olarak attığınız quest günde 1 kere tıklanabilir konumla olup, random 10 eşya içinden birini vermektedir
bu konudaki konu ssahibinin amacı ise şudur

oyuncu oyuna girdiğinde ilk gün veya tanımlı gün 5 adet zen alacak 2. gün ise 5 adet inci ( örnektir )
ve bu bütün oyuncular için standart olacak oyuna girdikçe kazanabilecekler p.tesi'den cuma'ya oyuna giren bir kişi bütün hediyeleri alabilirken çarşamba'dan giren kişi yalnızca cumaya kadaar olanları alabilecektir ve unutmadan p.tesi başlangıcı sırasıyla alacaktır yani 5 zen almadan 5 inciye geçemeyecektir buda oyuna olan oyuncu devamlılığını pozitif yönde arttırır.

sayın deneme moderatörüm..!
1-) Bunun Deneme Moderatörlüğümle Ne Alakası Var Üstünü Çize Çize Söylediniz ?

2-) Arkadaş O Kadar Ayrıntılı Bir Şey İstediğini Göremedim. Sadece Günlük Hediye Sistemi Demiş...

3-) Arkadaş'ın Attığı Fotoğrafta Haftalık Giriş Etkinliği Görüyorum Bunu Metin2'de Düşünürsek Gm Hafta'dan Haftaya Düzenler Questi Ve Böylelikle Günlük Hediye Sistemi Gerçekleşmiş Bulunmaktadır. Arkadaş O Kadar Ayrıntılı Bir Şey İstemiyor...

Son düzenleme:

Deneme Moderatör olması önemli değil, Deneme moderatör bile olsa burada yetkili o'dur.

Ayrıca tartışma yaratılacak bir konu yok. Lütfen devam etmeyiniz.

aksini idda ettiğimi düşünmüyorum tartışma yarattığımıda düşünmüyorum.

yalnızca turkmmo'da rütbe sahibi olan arkadaşların konuya hakim olmayarak yaptığı yorumlardan şikayet ettim
belli ki anlayamamışsınız açıklıyorum..

herhangi bir saygısızlık v.b bi davranıştada bulunmuyorum kendisine kaldı ki;

burası adı üzerinde bir "forum" bilgiyi tartışma platformu tartışmayın diyorsunuz :)

yanlış mı düşünüyorum sayın yöneticim ?

yanlış mı düşünüyorum sayın yöneticim ?
Yanlış düşündüğünüzü düşünmüyorum lakin konuya direk d.mod olmasından girmenizi hatalı olarak gördüm
Tabiiki de burası bir forum tartışacağız güleceğiz eğleneceğiz.
Fakat bunları biraz sakin olarak yapmayı öneriyorum ben
Arkadaşımız bilmiyorsa veya bilmediğini düşünüyorsanız sakince anlatırsınız kendiside anlayışla elbette karşılayacaktır.
Deneme moderatör olmasını ön plana sürmezsek daha hoş olacaktır

Anlayışla karşılayacağınızı düşünüyorum.
Hayırlı geceler, İyi forumlar.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri