TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
Hikaye Ekle

yansıtma sistemi sorun

ismailapa42

IDarkAuroI
TM Üye
Konular
108
Çözüm
4
Online süresi
10d 49m
Reaksiyon Skoru
378
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 12 Ay
Başarım Puanı
189
MmoLira
1,438
DevLira
18
Ticaret - 100%
1   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

arkadaşlar hesap id şifre girip enre bastıktan gririş yapılıyor diyip atıyor Yardım edebilecek syseri bu şekilde;

0629 15:45:08682 ::
networkModule.py(line:208) SetSelectCharacterPhase
system.py(line:130) __pack_import
system.py(line:110) _process_result
introSelect.py(line:28) <module>
system.py(line:110) _process_result
interfaceModule.py(line:12) <module>
networkModule.SetSelectCharacterPhase - <type 'exceptions.SyntaxError'>:'return' outside function (uiInventory.py, line 989)
0629 15:45:08683 :: ============================================================================================================
0629 15:45:08683 :: Abort!!!!

ben sana yardım ederken insanlık dışında başka ne amaç güdmüş olabilirim sen daha söyleneni anlamıcak bir kafaya sahipsin ekran görüntüsü skype'da bir araçtır. herkezin sorunu kendisine hastır sadece ışınlanırken item kayboluyor bunu bildiğimizde sorunu anlamış olduk tamam uzatma bumu yani madem bilmiyorsun yardım edenede bunla ne alakası var bunu neden yapıoruz gibi bilmiş laflar söyliceksen boşuna ozaman yardım isteme kendi işini kendin gör

yansıtma sistemini halettim sanda gerek kalmadı ama yaptıkların için teşekkürler.

SetSelectCharacterPhase bu hata tab ve boşluk hatasıdır. siz o kısmı değiştirdiğinizde tahminimce o hatada gitti.

valal sistem çalışıyor gıcır gıcır tab hatsı yapmışım zatende o satırda yapmamışım

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri