Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

yansıtma sistemi sorun

ismailapa42

IDarkAuroI
TM Üye
Konular
108
Çözüm
4
Online süresi
10d 49m
Reaksiyon Skoru
378
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 11 Ay 27 Gün
Başarım Puanı
189
MmoLira
1,438
DevLira
18
Ticaret - 100%
1   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

arkadaşlar hesap id şifre girip enre bastıktan gririş yapılıyor diyip atıyor Yardım edebilecek syseri bu şekilde;

0629 15:45:08682 ::
networkModule.py(line:208) SetSelectCharacterPhase
system.py(line:130) __pack_import
system.py(line:110) _process_result
introSelect.py(line:28) <module>
system.py(line:110) _process_result
interfaceModule.py(line:12) <module>
networkModule.SetSelectCharacterPhase - <type 'exceptions.SyntaxError'>:'return' outside function (uiInventory.py, line 989)
0629 15:45:08683 :: ============================================================================================================
0629 15:45:08683 :: Abort!!!!

ben sana ss ne gerek var envanter boşalıyor ışınlanınca dedim sen gelmiş ekran görüntüsü istiyon syser vermior ki neyin ekran görüntüsünü paylaşacam ben sana

birisine yardım ediyorsanız o kişiyi dikkate almadan yardım edin. yardım isteyen herkes sizin için bir olmalı ki, iyi insan olduğunuz bilinsin.

SetSelectCharacterPhase
bu satırı gördüğünüzde ilk aklınıza tab ayarında sorun olduğu aklınıza gelsin.

uiInventory.py, line 989 burasıda nerede tab sorunu olduğunu söylüyor. biyerden kopyaladıysanız boşluk olup olmadığını kontrol edin.
def if else gibi satır başlarının tab ayarını öncekiler gibi düzenleyin

birisine yardım ediyorsanız o kişiyi dikkate almadan yardım edin. yardım isteyen herkes sizin için bir olmalı ki, iyi insan olduğunuz bilinsin.

SetSelectCharacterPhase
bu satırı gördüğünüzde ilk aklınıza tab ayarında sorun olduğu aklınıza gelsin.

uiInventory.py, line 989 burasıda nerede tab sorunu olduğunu söylüyor. biyerden kopyaladıysanız boşluk olup olmadığını kontrol edin.
def if else gibi satır başlarının tab ayarını öncekiler gibi düzenleyin

ondan değilmiş yansıtmayla kuşak çakıştığı için üst kodlardaki sıkıntıdan dolayı olmuş biraz uğraştırdı ama hallettim teşekkür ederim düşencelerinizede katılıyorum yardımın dili düşencesi olmadan insanlık için veya insan oldunduğu için yapılmalı ama malesef işte insanoğlu :)

ondan değilmiş yansıtmayla kuşak çakıştığı için üst kodlardaki sıkıntıdan dolayı olmuş biraz uğraştırdı ama hallettim teşekkür ederim düşencelerinizede katılıyorum yardımın dili düşencesi olmadan insanlık için veya insan oldunduğu için yapılmalı ama malesef işte insanoğlu :)
ben sana yardım ederken insanlık dışında başka ne amaç güdmüş olabilirim sen daha söyleneni anlamıcak bir kafaya sahipsin ekran görüntüsü skype'da bir araçtır. herkezin sorunu kendisine hastır sadece ışınlanırken item kayboluyor bunu bildiğimizde sorunu anlamış olduk tamam uzatma bumu yani madem bilmiyorsun yardım edenede bunla ne alakası var bunu neden yapıoruz gibi bilmiş laflar söyliceksen boşuna ozaman yardım isteme kendi işini kendin gör

SetSelectCharacterPhase bu hata tab ve boşluk hatasıdır. siz o kısmı değiştirdiğinizde tahminimce o hatada gitti.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri