HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba , forumda yeniyim benim bir sorunum var Laptop kullanıcısıyım genelde 7/24 oyun açık olarak çalışıyor.Son zamanlarda aşırı ısınmaya başladı görev yöneticisini açtığımda CPU ve DİSK kullanımının çok fazla artmış olduğunu gördüm DİSK%100 CPU 70-80.Tabi doğal olarak herşeyi yedekleyip format attım.Formattan sonra oyunu daha açar açmaz 1dakika içinde fanın çalıştığı ve eli yakıcak kadar çok ısındığını gördüm görev yöneticisini açtığımda yine DİSK kullanımı 100 dü ve hemen DİSK kullanımı için forumdan bir kaç yol denedim DİSK kısmı düzeldi %1-15gibi normal değerlere ulaştı oyunu açarken CPU kısmıda normal 30-40 civarlarında geziyor fakat hala oyunu açar açmaz sıcaklık aşırı derecede artıyo turbo fan devreye giriyor 1-2 dk içinde sanki bilgisayar ağzına kadar son yükte kullanılıyormuş gibi ısınıyor SpeedyFandan baktığımda 5dk olmadan 100dereceleri görüyorum bütün uygulamaları kapatınca yine şaşırtıcı şekilde hızlı 30-40 derecelere düşüyor.Bilgisayar daha yeni 6-7ay felan oldu sanırım Asus x550vx 12gb ram olan modeli googleden bakabilirsiniz.Oynadığım oyun bilgisayara göre çok ağır değil daha detaylı anlaşılmam için adınıda veriyim silkroad online eski oyunculardanım
kısaca açıklamak gerekirse oyunu yaklaşık 15client açarak 15farklı karakterle oynuyorum ve 7/24 açık kalıyor laptop uzun süre problem yoktu fakat birden bu ısınma sorunu çıktı format attım ve sonuç 1clientteki çıkan ısı 15den daha fazla oldu (eskiye göre).Sonuç itibarı ile laptop ateş ediyo :*/ anlayan veya ilgilenen arkadaşlar varsa yardım edebilir misiniz lütfen
kısaca açıklamak gerekirse oyunu yaklaşık 15client açarak 15farklı karakterle oynuyorum ve 7/24 açık kalıyor laptop uzun süre problem yoktu fakat birden bu ısınma sorunu çıktı format attım ve sonuç 1clientteki çıkan ısı 15den daha fazla oldu (eskiye göre).Sonuç itibarı ile laptop ateş ediyo :*/ anlayan veya ilgilenen arkadaşlar varsa yardım edebilir misiniz lütfenFanı değeştirmeniz sorununuzu çözer büyük ihtimal. Veya kasaya ek bir fan almanız daha iyi olacaktır. İşlemci fanınız sessiz ve kaliteli bir fan almanızı tavsiye ederim. Kasa ek fanlar da takılabilir unutmayın.Merhaba , forumda yeniyim benim bir sorunum var Laptop kullanıcısıyım genelde 7/24 oyun açık olarak çalışıyor.Son zamanlarda aşırı ısınmaya başladı görev yöneticisini açtığımda CPU ve DİSK kullanımının çok fazla artmış olduğunu gördüm DİSK%100 CPU 70-80.Tabi doğal olarak herşeyi yedekleyip format attım.Formattan sonra oyunu daha açar açmaz 1dakika içinde fanın çalıştığı ve eli yakıcak kadar çok ısındığını gördüm görev yöneticisini açtığımda yine DİSK kullanımı 100 dü ve hemen DİSK kullanımı için forumdan bir kaç yol denedim DİSK kısmı düzeldi %1-15gibi normal değerlere ulaştı oyunu açarken CPU kısmıda normal 30-40 civarlarında geziyor fakat hala oyunu açar açmaz sıcaklık aşırı derecede artıyo turbo fan devreye giriyor 1-2 dk içinde sanki bilgisayar ağzına kadar son yükte kullanılıyormuş gibi ısınıyor SpeedyFandan baktığımda 5dk olmadan 100dereceleri görüyorum bütün uygulamaları kapatınca yine şaşırtıcı şekilde hızlı 30-40 derecelere düşüyor.Bilgisayar daha yeni 6-7ay felan oldu sanırım Asus x550vx 12gb ram olan modeli googleden bakabilirsiniz.Oynadığım oyun bilgisayara göre çok ağır değil daha detaylı anlaşılmam için adınıda veriyim silkroad online eski oyunculardanımkısaca açıklamak gerekirse oyunu yaklaşık 15client açarak 15farklı karakterle oynuyorum ve 7/24 açık kalıyor laptop uzun süre problem yoktu fakat birden bu ısınma sorunu çıktı format attım ve sonuç 1clientteki çıkan ısı 15den daha fazla oldu (eskiye göre).Sonuç itibarı ile laptop ateş ediyo :*/ anlayan veya ilgilenen arkadaşlar varsa yardım edebilir misiniz lütfen
Laptop soğutucu kullanıyorum.cihazın fani 4000rpm olarak çalışıyor ve temiz durumda.Suan interneti bile açınca disk kullanımı 100lere çıkıyor , oyun zaten açamıyorum aşırı ısınmadan dolayı tedirginlik var.Hdd den suphelendim bazı testlerini yaptım 2saat süren test felan bı sorun gozukmedi.bu bilgiler doğrultusunda hala fani mı degistirmeliyim extra daha nasıl bı soğutma sistemi kullanabilirim ki?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)