- Konular
- 1,906
- Çözüm
- 6
- Online süresi
- 8d 6h
- Reaksiyon Skoru
- 986
- Altın Konu
- 9
- Başarım Puanı
- 332
- MmoLira
- 4,946
- DevLira
- 29
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhabalar. Bu konuyu açmak istemezdim. Konu firmadan çok çalıştırılan elemanıyla ilgili. Senin müşterin sana kardeşim dedi diye labali olamazsın. " KAPA ÇENENİ " gibi bir laf kullandın bana karşı. Eğer yüzüme karşı söylemiş olsaydın yedirirdim sana o lafları. Neyse. Caner ustaya karşı veya firmaya karşı bir sorunum yok. Sadece çalıştırdığı elemana dikkat etmesini istiyorum. Kendisinede ilettim.
Ben böyle bir konuşma kabul etmiyorum. Heleki benden kat kat küçük birinden asla kabul etmiyorum.
Sonra sattığınız serverde başlangıç bitiş leveli dahi ayarlanmıyor. Eyvallah bitişi ayarladınız bu seferde başlangıç ve itemler gitti. Yapamayacaksanız iade edin. Size söyledim ben bu filesle uğraşmam iade edin dedim iade etmediniz.
Ya elemanınızı uyarın , yapıcam deyip yapamadığı başlangıç levelini yaptırın yada ben iade istiyorum. Hergün bir sorunla uğraşamam. Teslimat verdiniz şifreler dağınık hangisi nerenin belli değil. Toplu attınız bu seferde oyun filezillasını bulamadık haydee akşama kadar sizin gelmenizi bekledim. Dediğim gibi ya şu sorunları çözün yada verin paramı geri
Ben böyle bir konuşma kabul etmiyorum. Heleki benden kat kat küçük birinden asla kabul etmiyorum.
Sonra sattığınız serverde başlangıç bitiş leveli dahi ayarlanmıyor. Eyvallah bitişi ayarladınız bu seferde başlangıç ve itemler gitti. Yapamayacaksanız iade edin. Size söyledim ben bu filesle uğraşmam iade edin dedim iade etmediniz.
Ya elemanınızı uyarın , yapıcam deyip yapamadığı başlangıç levelini yaptırın yada ben iade istiyorum. Hergün bir sorunla uğraşamam. Teslimat verdiniz şifreler dağınık hangisi nerenin belli değil. Toplu attınız bu seferde oyun filezillasını bulamadık haydee akşama kadar sizin gelmenizi bekledim. Dediğim gibi ya şu sorunları çözün yada verin paramı geri
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...