C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Can't connect to local MySQL server through socket '/tmp/mysql.sock' (2) Hatası

mstfmstf

Level 1
Üye
Konular
3
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 3 Ay 23 Gün
Başarım Puanı
45
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

PUTTY'DEN SERVERİ BAŞLATIRKEN ALDIĞIM HATA
mysql_real_connect: Can't connect to local MySQL server through socket '/tmp/mysql.sock' (2)

NAVİCATA BAĞLANIRKEN ALDIĞIM HATA
2003 - Can't connect to MYSQL server on '(ip adresi)' (10061)

Arkadaşlar hata vermemesi gereken birkaç ayar yaptım sadece ve reboot attım. Yaptığım işlemlerde hata olmaması gerektiğine eminim. Sanırım filesin bir sorunu çünkü bir kere daha yaşadım bu olayı ve bilişimci çözdü. Reboottan sonra mysql siliniyor anladığım kadarıyla birazda acemiyim.
Bu sorunu nasıl çözerim yardım lütfen hiçbir yerde detaylı bir anlatım yok bununla ilgili. mysql kurulursa sıfırlanır mı yoksa sadece program mı silindi kurulunca ayarları koruyup mu devam eder bilmiyorum lütfen acemice yazdığım şeyler varsa kusura bakmayın anladığım kadarıyla anlatmaya çalıştım

PUTTY'DEN SERVERİ BAŞLATIRKEN ALDIĞIM HATA
mysql_real_connect: Can't connect to local MySQL server through socket '/tmp/mysql.sock' (2)

NAVİCATA BAĞLANIRKEN ALDIĞIM HATA
2003 - Can't connect to MYSQL server on '(ip adresi)' (10061)

Arkadaşlar hata vermemesi gereken birkaç ayar yaptım sadece ve reboot attım. Yaptığım işlemlerde hata olmaması gerektiğine eminim. Sanırım filesin bir sorunu çünkü bir kere daha yaşadım bu olayı ve bilişimci çözdü. Reboottan sonra mysql siliniyor anladığım kadarıyla birazda acemiyim.
Bu sorunu nasıl çözerim yardım lütfen hiçbir yerde detaylı bir anlatım yok bununla ilgili. mysql kurulursa sıfırlanır mı yoksa sadece program mı silindi kurulunca ayarları koruyup mu devam eder bilmiyorum lütfen acemice yazdığım şeyler varsa kusura bakmayın anladığım kadarıyla anlatmaya çalıştım
MySQL u tekrar kurun. gerekli MySQL soketini bulunamadığı için MySQL başlatılamıyor. Hata bu.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri