- Konular
- 10
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 14d 14h
- Reaksiyon Skoru
- 80
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 8 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 117
- MmoLira
- 2,165
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Üstad bu konuda çok haklısın. Bence serverden anlamayan kişiler sunucu almasın kendi bilgisayarında local kursun öğrensin ondan sonra alsın yoksa böyle sıkıntılar ortaya çıkıyor.. Allah sabır versin size hayırlı işler.Arkadaşlar görüyorsunuz değil mi pişkinliği. Adamın gözünün önünde kendi yaptığı ayarlara entere bastım girmedi ve sildim, tekrar kendim navicat giriş ayarlarını yaptım entere bastım girdi.
Cehaleti görüyor musunuz bana ilk girişte sorun yaşadı, başka şekil yaptı diyor. İlk giriş dediği de kendi ayarlarında entere basmam
Whatsapp konusuna gelince :
Engelleyeceğim dedim ve engelledim. Whatsapp dan destek alamazsınız. Size en başta bunu yazmıştık ekran görüntüsü :
Ekli dosyayı görüntüle 78658
Pişkinliğe devam edebilirsiniz. Sorun yok. Alışığız biz bu kitleye. Bu oyunu oynayan sizin gibi insanlarda var ne yazık ki.
- Konular
- 0
- Online süresi
- 51s
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 5 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 17
- MmoLira
- 7
- DevLira
- 0
Sonuna kadar kaliteli gördüğüm ve teşekkürü borç bildiğim firmalardan teşekkür ederim.
- Konular
- 57
- Online süresi
- 1mo 2d
- Reaksiyon Skoru
- 367
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 4 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 199
- MmoLira
- 3,999
- DevLira
- 0
Yorumlarınız için teşekkürler.
- Konular
- 4
- Online süresi
- 4d 15h
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 4 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 83
- MmoLira
- 1,090
- DevLira
- 3
merhabalar ,![]()
Merhaba, 2009 yılından bu güne kesintisiz olarak on binlerce kişiye hizmet vermenin haklı gururunu yaşıyoruz. Bu kadar yüksek müşteri sayısı içinde bizden memnun kalma oranı %99 un altına hiç inmedi ve sizde bu memnuniyetinizi bizden hiç gizlemediniz, teşekkürler.
Kuruluşumuzdan beri sadece kendimizi geliştirmek ve insanlara daha keyifli zaman geçirmek için çalışıyoruz. Sizlerinde bizimle olan deneyimlerinizi dinlemekten keyif duyacağız ve diğer insanlar sizlerin vasıtası ile hakkımızda bilgi sahibi olacaklar.
Kurulduğumuz günden beri en iyi olmak için ve en iyi olduktan sonra da iyiler arasından çıkmamak için çok çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz.
Yorumlarınız bizim için değerlidir, teşekkürler...
ömer beyle çalışmaya başlayalı bir hafta oldu ilk başalrda uslup konusunda farklı gelsede niyeti öyle değil mizah meselesidir çok kurumsal olsa çok kurumsal diyecekseniz , içten yapmacık konusmuyor kurumsal değilsiniz diyorsunuz adam söylüyor metin2 destek vermiyorum sunucuyu açar veririm gerisi sizde sadece format atarım bukadaar basit evet ilk başlarda şaşırdım ama frekansını yakalyınca su gibi akıp gidiyor adam whatsaptan yazmayın whatsap metin2 destek hattı değil diyor satış öncesi destek diyor adam aramayın telefonda metin2 destek vermiyoruz diyor çok basit siteden ticket açıcaksınız bir iki kere kendisini bende sinirlendirdim ama şimdi onun istediği gibi sadec eticket açıyorum ve bana her konuda destek oluyor allah razı olsun bağzen kurumsallıkta işe yaramaz ömer beyin mizahı bu ve gayet hoşuma gidiyor ben kendisinin karşısındaki azarladıgını yada bağırdıgını vesayre bunun için yaptıgını düşünmüyorum tamamen mizah ve gayette iyi niyetli birisi adama gm nasıl olunur die soru geliyorsa kimse kusra bakmasın herkes sinirlenir , kurumsallık arıyorsanız kurumsal firmalara gidin ticket sattinden çalışma saatine kadar en ince konuya dek ugrasyırıyorlar adama gece 2 de ticket attım şak die cevap verdi yaptıgınız iş önemli bir iş değil sunucunuz düzgün çalışıyorsa gerisi sizde . az önce puty sistemim gitti ticket attım lib32 die birşey yüklemişim bilmeden ama gene yardımcı oldu ben memnunum üyeliğinizi yapın ve ticket yolu ile ilerleyin . büyükweb sunucu hizmeti iyi veriyor bukadar.
- Konular
- 16
- Online süresi
- 1mo 55m
- Reaksiyon Skoru
- 23
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 11 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 95
- MmoLira
- 4,288
- DevLira
- 0
Kesinlikle tavsiye etmiyorum paranızla rezil olmak istemiyorsanız uzak durun çok kaba ve kötü usluplu birisi ve sadece 1 kişi çalışıyor adıda ömerdir. 2 ay önce yanlışlıkla pack klasörümü sildiğini söyledi 2 hafta öncede sunucuları hacklenmiş tüm verileri kaybettiklerini söyledi tüm emekleriniz boşa gidiyor.
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)