Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
WMCP panel kurmakta çok sorun yaşanıyor isteyen arkadaşlara yardım ederim.Para falan talep etmiyorum güzel yorumlarınız yeter
Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Böyle düşünmeniz çok güzelWMCP panel kurmakta çok sorun yaşanıyor isteyen arkadaşlara yardım ederim.Para falan talep etmiyorum güzel yorumlarınız yeter
. Teşekkür ederim.Böyle düşünmeniz çok güzel. Teşekkür ederim.
Eğer WMCP ile bilgiliniz varsa forumda biraz gezinti yapabilirsiniz soruları olan çok insan var örnekteki gibi.

Boşuna insanlara yardım etmiyorum burda. Kendilerini DEVELÖPÖMT sanan ve egolu kendini birşey sanan insanlar var. Onlar gibi olmamak için ve bildiklerimi paylaşmak öğretebilmek için herşeyi yapıyorum. Güya DEVELÖPÖMTBen teşekkür ederim bize yardım etmediler biz yardım etmediler öğrendik paylaşalım birşey kaybettirmiyor paylaşmak kazandırıyor onu düşünmemiştim hiç dediğiniz gibi bakayım yorumlara![]()

Birinin sorusu varmış hocam.WMCP panel kurmakta çok sorun yaşanıyor isteyen arkadaşlara yardım ederim.Para falan talep etmiyorum güzel yorumlarınız yeter