HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle bilgilerimden bahsedeyim.
NOT: Öncelikle aradığım server olarak bu piyasada ciddi bir server arıyorum. 1 aylık serverlere emek vermek istiyorum. Diğer gm arkadaşlarım elbet anlar okadar emeği kimse 1 aylık yer için vermek istemez. Ciddi bir takım isteyen bu piyasada ilerlemeyi düşünen bir takımla çalışmak istiyorum.
GM Olmak İstiyorum
Öncelikle bilgilerimden bahsedeyim.
NOT: Öncelikle aradığım server olarak bu piyasada ciddi bir server arıyorum. 1 aylık serverlere emek vermek istiyorum. Diğer gm arkadaşlarım elbet anlar okadar emeği kimse 1 aylık yer için vermek istemez. Ciddi bir takım isteyen bu piyasada ilerlemeyi düşünen bir takımla çalışmak istiyorum.
GM Olmak İstiyorum
Adınız : Umut
Soyadınız : CAN
Yaşınız : 18
Yaşadığınız Yer : IZMIR
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : 2011 den beri Metin2 ilgi alanım. Önemli olaraktan Special War , TibetMt2 içerisinde teknik destek TKMT2 içersinidede reklamcı olarak bulundum. Şuan teknik destek olarak devam ediyorum
Günlük Online Süreniz : Belirli bir sürem yok günlük aktif olarak 4 saat bulunabilirim.
Özellikleriniz : Aşşağıda belirteceğim
İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) : Özelden mesaj bırakın whatsapp numara bırakacağım.
----------------------------------------------------------
Navicat
Filezilla
Putty (SSH)
Konusunda her türlü bilgiye sahibim.
Quest ekleme
İtem ekleme , item ismi değiştirme
Pack yapma hazırlama
Otopack
Panel hazırlama
Files yazma
İstenilen sistemi servere ekleme
Her türlü firewall açıklarını kapatma ve SQL açıklarını kapatma.
İntrolu profesyonel video çekimi.
Grafik yapımı
Canlı destek ekleme
Ödeme yöntemleri ekleme
Offline Market sistemi
vb.
-------------------------------------
YANİ KISACA TEKNİK DESTEK KONUSUNDA HER BİLGİYE SAHİBİM
BU KONU DIŞINDA ARADIĞINIZ BİR ÖZELLİK VARSA ÖZELDEN WP NUMARAMI İSTEYİN ORDAN GÖRÜŞELİM.
Soyadınız : CAN
Yaşınız : 18
Yaşadığınız Yer : IZMIR
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : 2011 den beri Metin2 ilgi alanım. Önemli olaraktan Special War , TibetMt2 içerisinde teknik destek TKMT2 içersinidede reklamcı olarak bulundum. Şuan teknik destek olarak devam ediyorum
Günlük Online Süreniz : Belirli bir sürem yok günlük aktif olarak 4 saat bulunabilirim.
Özellikleriniz : Aşşağıda belirteceğim
İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) : Özelden mesaj bırakın whatsapp numara bırakacağım.
----------------------------------------------------------
Navicat
Filezilla
Putty (SSH)
Konusunda her türlü bilgiye sahibim.
Quest ekleme
İtem ekleme , item ismi değiştirme
Pack yapma hazırlama
Otopack
Panel hazırlama
Files yazma
İstenilen sistemi servere ekleme
Her türlü firewall açıklarını kapatma ve SQL açıklarını kapatma.
İntrolu profesyonel video çekimi.
Grafik yapımı
Canlı destek ekleme
Ödeme yöntemleri ekleme
Offline Market sistemi
vb.
-------------------------------------
YANİ KISACA TEKNİK DESTEK KONUSUNDA HER BİLGİYE SAHİBİM
BU KONU DIŞINDA ARADIĞINIZ BİR ÖZELLİK VARSA ÖZELDEN WP NUMARAMI İSTEYİN ORDAN GÖRÜŞELİM.
Tanıtım videosu çekebilecek reklamcı arıyoruz uygunsanız tipiq.siyah
Hocam reklam yapmıyorum oyun içi destek tekniker ve sadece video çekimi üzerineyim.
Selamün Aleyküm Kardeşim Gördüğüm Kadarıyla BİRÇOK Şeyi Biliyorsunuz 3 Gün önce PVP Server AÇTIM OYUN İÇİ HERŞEYİ DÜZENLEDİM ANCAK BİR SORUNUM VAR HP-SP SİSTEMİ KOYAMADIM SV YE VE NAVİCAT,FİLEZİLLA VE SİTE AYARLARINDAN ANLAYAN BİR GM ARIYORUM EĞER UYGUNSANIZ GÖRÜŞELİM KONUŞALIM WHATSAPDAN YADA MAİLDEN.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)