- Konular
- 6
- Çözüm
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 1 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 22
- MmoLira
- 46
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bu benim filesimde ekli fakat [Mr-Yonetici] yazıyor. ve input_main.cpp'de arıyorum arıyorum bi türlü bulamadım ekli değilmiş gibi gözüküyor fakat server içinde var yani düzeltmem lazım onu nasıl halledicem.
Her türlü arattım senin eklediğin kodları olsun Mr yazarak arttım ama bi türlü bulamadım yardım edin pls
Her türlü arattım senin eklediğin kodları olsun Mr yazarak arttım ama bi türlü bulamadım yardım edin pls
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 13 Gün
- Başarım Puanı
- 19
- MmoLira
- 17
- DevLira
- 0
Guzel Paylaşım
- Konular
- 93
- Çözüm
- 19
- Online süresi
- 16d 20h
- Reaksiyon Skoru
- 71
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 9 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 126
- MmoLira
- 2,174
- DevLira
- 0
Notepad++ kullanarak "bütün game/src" nin içinde arama yapıp bulabilirsiniz ?Bu benim filesimde ekli fakat [Mr-Yonetici] yazıyor. ve input_main.cpp'de arıyorum arıyorum bi türlü bulamadım ekli değilmiş gibi gözüküyor fakat server içinde var yani düzeltmem lazım onu nasıl halledicem.
- Konular
- 6
- Çözüm
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 1 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 22
- MmoLira
- 46
- DevLira
- 0
Tüm game/src'nin içinde arama yapmadım fakat bunu eklemej için input_main.cpp kullanmamız şart değilmi yani başka nereye ekleyebilirlerkiNotepad++ kullanarak "bütün game/src" nin içinde arama yapıp bulabilirsiniz ?
- Konular
- 93
- Çözüm
- 19
- Online süresi
- 16d 20h
- Reaksiyon Skoru
- 71
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 9 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 126
- MmoLira
- 2,174
- DevLira
- 0
Tam olarak onu bilemiyorum ama söylediğim yöntemi kullanip ve dogru yazdiginizdan emin olup ararsanız bulabilirsinizTüm game/src'nin içinde arama yapmadım fakat bunu eklemej için input_main.cpp kullanmamız şart değilmi yani başka nereye ekleyebilirlerki
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)