InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

All Chat Yönetici Tag'ı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DUNNING KRUGER
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bu benim filesimde ekli fakat [Mr-Yonetici] yazıyor. ve input_main.cpp'de arıyorum arıyorum bi türlü bulamadım ekli değilmiş gibi gözüküyor fakat server içinde var yani düzeltmem lazım onu nasıl halledicem.
Her türlü arattım senin eklediğin kodları olsun Mr yazarak arttım ama bi türlü bulamadım yardım edin pls

Guzel Paylaşım

Bu benim filesimde ekli fakat [Mr-Yonetici] yazıyor. ve input_main.cpp'de arıyorum arıyorum bi türlü bulamadım ekli değilmiş gibi gözüküyor fakat server içinde var yani düzeltmem lazım onu nasıl halledicem.
Her türlü arattım senin eklediğin kodları olsun Mr yazarak arttım ama bi türlü bulamadım yardım edin pls
Notepad++ kullanarak "bütün game/src" nin içinde arama yapıp bulabilirsiniz ?

Notepad++ kullanarak "bütün game/src" nin içinde arama yapıp bulabilirsiniz ?
Tüm game/src'nin içinde arama yapmadım fakat bunu eklemej için input_main.cpp kullanmamız şart değilmi yani başka nereye ekleyebilirlerki

Tüm game/src'nin içinde arama yapmadım fakat bunu eklemej için input_main.cpp kullanmamız şart değilmi yani başka nereye ekleyebilirlerki
Tam olarak onu bilemiyorum ama söylediğim yöntemi kullanip ve dogru yazdiginizdan emin olup ararsanız bulabilirsiniz

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri