Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Bu benim filesimde ekli fakat [Mr-Yonetici] yazıyor. ve input_main.cpp'de arıyorum arıyorum bi türlü bulamadım ekli değilmiş gibi gözüküyor fakat server içinde var yani düzeltmem lazım onu nasıl halledicem.
Her türlü arattım senin eklediğin kodları olsun Mr yazarak arttım ama bi türlü bulamadım yardım edin pls
Her türlü arattım senin eklediğin kodları olsun Mr yazarak arttım ama bi türlü bulamadım yardım edin pls
Notepad++ kullanarak "bütün game/src" nin içinde arama yapıp bulabilirsiniz ?Bu benim filesimde ekli fakat [Mr-Yonetici] yazıyor. ve input_main.cpp'de arıyorum arıyorum bi türlü bulamadım ekli değilmiş gibi gözüküyor fakat server içinde var yani düzeltmem lazım onu nasıl halledicem.
Tüm game/src'nin içinde arama yapmadım fakat bunu eklemej için input_main.cpp kullanmamız şart değilmi yani başka nereye ekleyebilirlerkiNotepad++ kullanarak "bütün game/src" nin içinde arama yapıp bulabilirsiniz ?
Tam olarak onu bilemiyorum ama söylediğim yöntemi kullanip ve dogru yazdiginizdan emin olup ararsanız bulabilirsinizTüm game/src'nin içinde arama yapmadım fakat bunu eklemej için input_main.cpp kullanmamız şart değilmi yani başka nereye ekleyebilirlerki
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)