noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Source Kurulum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Huysuzkdd27
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 920

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar Source dosyalarım var ve filezillaya ekledim.

FreeBSD 9.2 indirdim.

Oracle VM Virtual Box Kurdum.

Fakat sysinstall ayarı, putty'e gmake kurulumunu yapamadım. hatalar veriyor. Yardım edebilecek olan var mı?

-Build etmeyi de bilmiyorum. Yapacağım sadece 3-4 ayar için bu sourceyi kuruyorum.

FreeBSD 9.2 indirdim.

Fakat sysinstall ayarı, putty'e gmake kurulumunu yapamadım. hatalar veriyor. Yardım edebilecek olan var mı?

-Build etmeyi de bilmiyorum. Yapacağım sadece 3-4 ayar için bu sourceyi kuruyorum.

Öncelikle iyi hayırlı ramazanlar iyi forumlar src build etmeyi anlatmadan önce kullandığınız firma size src leri verdi mi?

FreeBSD 9.2 indirdim.

Anladığım kadarıyla kendi filesını kullanıyorsunuz. Kendi src dosyalarını veren bilişim olarak mt2tescil biliyorum onlarda forumdaki filesları alıyor. Eğer vm üzerinden source build etmek istiyorsanız bu konudan işlemlerini yapabilirsiniz.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri