HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
metin2 düşük bütçe oyunu olduğu için dediğin işlem; anlaşma butonuna bastığında efekler çıkıyor ve
2gb bir ram ile test ettiğimde 256 mb ekran kartıyla tak tak takılıyor anında kılıç çevirme bastım işlemiyor.
2gb bir ram ile test ettiğimde 256 mb ekran kartıyla tak tak takılıyor anında kılıç çevirme bastım işlemiyor.
Efendim, Anlatamadım Heralde Bu Efekt Ws Davetinde Çıkıyor Ws Başında veya Ws Sırasında Çıkmıyor. Herhangi Bir Skill Kaçma Ws Bozma Olamaz. Bir Şekilde Olabilir Kasma Olasılığı Ws Atan Birine Düello Daveti Atarsanız Olabilir. O da Düşük Sizin Dediğiniz Gibi Bilgisayarlarda Olur. Son Zamanlarda O Bilgisayarların Satışları Azaldı. Millet Artık İyi Özellikli Bilgisayarlar Alıyorlar. Eğer Olmazsa Oyun Grafiklerinde Ayarlamalar Yapılarak Bu İşlemin Önüne Geçilebilinir.metin2 düşük bütçe oyunu olduğu için dediğin işlem; anlaşma butonuna bastığında efekler çıkıyor ve
Sıkıntı yok istiyorsan özelden atarım güzel sistem ben oyun seçeneklerine
effectler kapalı açık eklentisi daha yapmayı düşünüyorum çünkü herkes sevmeyebilir.
effectler kapalı açık eklentisi daha yapmayı düşünüyorum çünkü herkes sevmeyebilir.
Size Zahmet Atabilir misiniz ?Sıkıntı yok istiyorsan özelden atarım güzel sistem ben oyun seçeneklerine
Size Zahmet Atabilir misiniz ?
Forumda Görmüşdüm İnşallah bulursun kardeş 
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)