- Konular
- 1
- Online süresi
- 45s
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 65
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Arakdaşlar Kendi yapımımdır kesinlikle ban yemezsiniz eğer ban yediniz taktirde paranız geri iade edilecektir abartmadan kullanmak size kalmış xncode kesinlikle yakalayamaz. Gerekli olduğunda gerekli güncellemeler yapılacaktır seri bıçak oyundan atmaz sekmeden 4 kat hızlı ateşm eder aşağıdaki silahlara yapılmıştır yapılması çok zor herkesin satın alabileceği silahlara yaptım kimsede bulunmaz hile Ücret 20 TL çok makul fiyattır
İletişim : Skype Razor169
Ürün özellikleri
Hızlı şarjor
Sekme önleme
20 hit hızlı bıçak oyundan atmaz kesinlikle
yapılan silahlar
Broken red kukri
M4A1 Red crystal
AWM
Ürün özellikleri
Hızlı şarjor
Sekme önleme
yapılan silahlar
Broken red kukri
M4A1 Red crystal
AWM
Son düzenleme:
- Konular
- 2,285
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 21h 15m
- Reaksiyon Skoru
- 1,452
- Altın Konu
- 3
- TM Yaşı
- 9 Yıl 1 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 347
- MmoLira
- 1,836
- DevLira
- 0
Cross Fire Genel Bölüm Kuralları
*Bu bölümde Crossfire Hack Konusu açmak yasaktır..Hack konuları için CrossFire Hack bölümünü kullanınız.
*Eğer hack paylaşımı yaptıysanız mutlaka ama mutlaka anlatım yapmanız gerekir.Aksi taktirde konunuz kilitlenir.(Eğer hilenin içinde virus varsa konunuz kilitlenip & editlenir.)
*Hile paylaşımlarında virüs total taraması zorunludur.Uymayanlar kilitlenir.URL taraması geçersizdir.
*Hilenin çalıştıgına dair videolu kanıt koyulması gereklidir.
*Bu bölümde Crossfire Hack Konusu açmak yasaktır..Hack konuları için CrossFire Hack bölümünü kullanınız.
*Eğer hack paylaşımı yaptıysanız mutlaka ama mutlaka anlatım yapmanız gerekir.Aksi taktirde konunuz kilitlenir.(Eğer hilenin içinde virus varsa konunuz kilitlenip & editlenir.)
*Hile paylaşımlarında virüs total taraması zorunludur.Uymayanlar kilitlenir.URL taraması geçersizdir.
- Konular
- 6,063
- Çözüm
- 11
- Online süresi
- 2mo 9d
- Reaksiyon Skoru
- 6,031
- Altın Konu
- 6
- Başarım Puanı
- 511
- MmoLira
- 13,218
- DevLira
- 56
Konu uygun bölüme taşındı.Cross Fire Genel Bölüm Kuralları
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 9 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 4
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Arakdaşlar Kendi yapımımdır kesinlikle ban yemezsiniz eğer ban yediniz taktirde paranız geri iade edilecektir abartmadan kullanmak size kalmış xncode kesinlikle yakalayamaz. Gerekli olduğunda gerekli güncellemeler yapılacaktır seri bıçak oyundan atmaz sekmeden 4 kat hızlı ateşm eder aşağıdaki silahlara yapılmıştır yapılması çok zor herkesin satın alabileceği silahlara yaptım kimsede bulunmaz hile Ücret 20 TL çok makul fiyattır
Ürün özellikleri
Hızlı şarjor
Sekme önleme
yapılan silahlar
Broken red kukri
M4A1 Red crystal
AWM
iletişime geçer misin almak istiyorum
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...