Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Crossfire N/A Hack 29.05.2017

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan razorstreet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

razorstreet

Level 1
Üye
Konular
1
Online süresi
45s
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 4 Ay 22 Gün
Başarım Puanı
65
MmoLira
1
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Arakdaşlar Kendi yapımımdır kesinlikle ban yemezsiniz eğer ban yediniz taktirde paranız geri iade edilecektir abartmadan kullanmak size kalmış xncode kesinlikle yakalayamaz. Gerekli olduğunda gerekli güncellemeler yapılacaktır seri bıçak oyundan atmaz sekmeden 4 kat hızlı ateşm eder aşağıdaki silahlara yapılmıştır yapılması çok zor herkesin satın alabileceği silahlara yaptım kimsede bulunmaz hile Ücret 20 TL çok makul fiyattır

İletişim : Skype Razor169

Ürün özellikleri

Hızlı şarjor
Sekme önleme
20 hit hızlı bıçak oyundan atmaz kesinlikle

yapılan silahlar

Broken red kukri
M4A1 Red crystal
AWM

Son düzenleme:
Cross Fire Genel Bölüm Kuralları

*Bu bölümde Crossfire Hack Konusu açmak yasaktır..Hack konuları için CrossFire Hack bölümünü kullanınız.

*Eğer hack paylaşımı yaptıysanız mutlaka ama mutlaka anlatım yapmanız gerekir.Aksi taktirde konunuz kilitlenir.(Eğer hilenin içinde virus varsa konunuz kilitlenip & editlenir.)

*Hile paylaşımlarında virüs total taraması zorunludur.Uymayanlar kilitlenir.URL taraması geçersizdir.

*Hilenin çalıştıgına dair videolu kanıt koyulması gereklidir.

Cross Fire Genel Bölüm Kuralları

*Bu bölümde Crossfire Hack Konusu açmak yasaktır..Hack konuları için CrossFire Hack bölümünü kullanınız.

*Eğer hack paylaşımı yaptıysanız mutlaka ama mutlaka anlatım yapmanız gerekir.Aksi taktirde konunuz kilitlenir.(Eğer hilenin içinde virus varsa konunuz kilitlenip & editlenir.)

*Hile paylaşımlarında virüs total taraması zorunludur.Uymayanlar kilitlenir.URL taraması geçersizdir.

*Hilenin çalıştıgına dair videolu kanıt koyulması gereklidir.
Konu uygun bölüme taşındı.

Arakdaşlar Kendi yapımımdır kesinlikle ban yemezsiniz eğer ban yediniz taktirde paranız geri iade edilecektir abartmadan kullanmak size kalmış xncode kesinlikle yakalayamaz. Gerekli olduğunda gerekli güncellemeler yapılacaktır seri bıçak oyundan atmaz sekmeden 4 kat hızlı ateşm eder aşağıdaki silahlara yapılmıştır yapılması çok zor herkesin satın alabileceği silahlara yaptım kimsede bulunmaz hile Ücret 20 TL çok makul fiyattır

İletişim : Skype Razor169

Ürün özellikleri

Hızlı şarjor
Sekme önleme
20 hit hızlı bıçak oyundan atmaz kesinlikle

yapılan silahlar

Broken red kukri
M4A1 Red crystal
AWM

iletişime geçer misin almak istiyorum

ben 10 tl ye satayım kardesm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)