Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

OlayYerii WS PleadLy

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CrazyYounqs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

PleadLy sürekli öle diyorsun da hepde kesiliyorsun brader sen şuana kadar kac kere olayyerini kestin bi de bakiyim bi insan bi günde 5 sefer kesilirmi ya
Boş Yapma Sadece Bilen Biliyor Kaç Kere Kestigimi Cesaretiniz Varsa 11:30 Hazır Olun Beklerim Yoksa Konu Güncellersiniz Anca 10.3 10.0 Kestigim Vsleri Ve Seti Ver Vs Atıyım Dediniz Günleri Bi Düşün Derim 2.3 Ğünde Vscimi Oldunuz :D

SENİN İTEM istediğin ssler duruyor RouMat.

Dansı Ben Sana Yaptım lHAKiMl Kesilince Çarıda Silmedin Bu Kadar Olma 4.5 Kere Dans Ederek Kestigim Birisiniz 1 Kere Vs Aldınız Kendinizi Bişey Sanmayın Akşam Hazır Olunda Vs Atalım Cesareti Olan Varsa Beklerim ?
Abi ne kadar karaktersiz yüzsüzsün sen ya.. hala kaç kere kestim diyip duruyosun hayatında bi defa vs attın benimle 10-9 olan onu ben ws den bile saymıyodum 10-9 biten. Onuda geçtim sv de seni kesmeyen kalmadı lan boş teneke. Emziğini alda ağlama. Şarkınıda her gün dinle tamam mı Ferdi. Oyuna girdiğinde gel sana isim izi alcam parasını ben vercem.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri