Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Offline Shop : Tüm fonksiyonları çalışan, Türkçe , Buglar Fixli 1

indirmek için izniniz yok
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DUNNING KRUGER

Mesut PEHLİVAN - DUNNING KRUGER Yakında Piyasada !
TM Üye
Konular
53
Reaksiyon Skoru
348
Altın Konu
0
Başarım Puanı
127
TM Yaşı
8 Yıl 11 Ay 18 Gün
MmoLira
293
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

BAŞKA FORUMLARDA PAYLAŞILMASI DURUMUNDA KESİNLİKLE HAKKIMI HARAM EDİYORUM.

#ÖNEMLİ#

Arkadaşlar yakında bir Youtube kanalı projesi ile karşınızda olucam, kanalın amacı şu olucak bilen veya bilmeyen herkezle beraber bir alt yapı files oluşturup her video'mda filesi bir tık daha ilerletip sizlere sunucam bu files proje ile ilgili detayları kanalımda ilk video'da vereceğim takip ederseniz gerekli açıklamalar yapılacaktır.

ABONE OLUP BİLDİRİMLERİ AÇMAYI UNUTMAYIN ÇOK YAKINDA METİN2 ADINA HİZMETİNİZDE TÜM VİDEOLAR TURKMMO ADI ALTINDA PAYLAŞIM YAPILACAKTIR. BU FORUMDA BU İŞİ BİLDİRİM KADARIYLA HERKEZE ÖĞRETMEYE ÇALIŞACAĞIM.SADECE FİLES YAPIM VİDEOLARI DEĞİL FORUMUMUZDA BULUNAN TÜM SİSTEMLERİ EKLEME VİDEO'LARI VE SORUNLARINI ÇÖZME VİDEOLARIDA KANALIMIZDA BULUNACAKTIR.

#ANLATIM#

SELAMUN ALEYKUM ARKADAŞLAR BEN MESUT PEHLİVAN BUGUN SİZLERLE KENDİM İÇİN DÜZENLEDİĞİM OFFLİNE SHOP U PAYLAŞMAK İSTİYORUM SİSTEMİ KULLANILABILIR SORUNSUZ BİR HALE GETİRİP TAMAMEN TÜRKÇELEŞTİRDİM, BİZZAT KULLANIYORUM KENDİME UYGULADIĞIM BAZI ŞEYLERİ YAPMAYI UNUTTUM AKLIMA GELDİKÇE KONUDA GÜNCELLEYECEĞİM KULLANAN HERKEZE ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN.

SORUN ALANLAR HATA ALDIKLARI YERİ SCRİN ALARAK YORUM ATARSALAR YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIRIM.

%100 SORUNSUZDUR DEMİYORUM SORUNLAR OLABILIR.

KENDİME EKLERKENDE BU ANLATIM ÜZERİNDEN EKLEDİM O YÜZDEN SANMIYORUM BİR SIKINTI OLACAĞINI.

ANLATIMDA TAMAMEN TÜRKÇEDİR.

KONUDA HAFTA SONU GÜNCELLEME YAPILCAKTIR.DİKKATİNİZE!!!

İndirme Link:

Virüs Total:

KANIT

SORUNSUZ CALİŞMAKTADİR İTEMİ PAZARDAN ALDIGINDA EFSUN BOZULMAMAKTADİR
9d4NA3.jpg

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Abi kendi offline shopumu yaparken fixledigim yerler bunda fixli değil dosyaları indirip kontrol ettim ondan :)

Yaz onlarıda düzeltelim bari

Evet reis bug'ları tam olarak fixleyelim forumda adam gibi bir offline shop konusu olsun hafta sonu sıfır alt yapı files olusturup ekleme video su çekeceğim ve ekledıgım alt yapıyı paylaşacağım allahın izniyle. Yapmışken herşey tam olsun.Sesli ve güzel bir video olması için mikrofon sipariş verdim hafta sonu elimde olucak güzel bir kalitede ekleme video cekicem.
Aferin durmak yok yola devam

Kod:
oflıne_shopmanager.cpp LPCHARACTER

LPCHARACTER npc = CHARACTER_MANAGER::instance().Find(FindMyOfflineShop(ch->GetPlayerID())); ve void COfflineShopManager::Giveback(LPCHARACTER ch) ve son oalrak void COfflineShopManager::AddItem(LPCHARACTER ch, BYTE bDisplayPos, BYTE bPos, int iPrice)
altındaki socketlere status 1 eklenıcek "WHERE owner_id = %u and status = 1"
Bakıyorumda Rolof'u iyi ezberlemişsin. :spam:
Detaylı Eklemede Video Çekip Koyabilirsin
Vaktin Varsa
Sağolsun

Teşekkürler.

Paylaşım İçin Teşekküler Bilmeyenler İçin Gayet İdeal birşey İyi Forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri