- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 1 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 12
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar ilk olarak 14 mayıs pazar günü açtığımız oyunumuz bizden kaynaklanan site ns sorunundan dolayı oyuncular siteye erişemeyip kayıt , indirme gibi işlemleri yapamadıgından dolayı oyunu açmadan kapattık isim karalanmasın diye tekrar bütçe toparlıyıp açmaktansa oyunu satışa sunmayı düşündük.Aşağıda teker teker verilen reklamları vede size proje hakkında bilgi vermek istiyorum.
İstenilen fiyat : 500 tl
Projeyle ilgilenen arkadaşlar yoruma ilgilendiklerini belirtiler ise detaylı bilgiler verilecektir konuya link vb şey koymadım ilgilenenlere ö.m olarak göndericem.
*Tasarımlar profosyonel kişiler tarafından yapıldı.(Logo , tanıtım indexi , facebook kapak profil , login , loading , autopatcher tasarımı )(75tl)
*Site paneli bize özel olarak kodlandı.(mhms , wmcp , cms ; biz mhms kullandık ama buşekilde kodlanmış halleride hazır.(75tl)
*Turkmmoda sabit konu aktif (150tl)
*Turkmmoda banner reklamı aktifti dün durdurdum boşuna gitmesin diye.(200tl)
*Facebookta sayfamız 5bin beğenili organik bir sayfa orta bütçeli sponsorlar verildi yakın zaman içerisinde.(200tl)
*Kısa mesaj için gerekli evraklar doldurulup kısa mesaj atıldı şuan istediğiniz an mesaj gönderebiliriz denemeniz amacıyla.(150tl)
*Youtubede çeşitli youtuberlere videolar çektirildi ancak oyunu kapatmamızdan dolayı videoları kaldırttık.(150tl)
*Alan adı olarak 2 tane alan adımız mevcut biri nexonmt2.com biri nexonmetin2.com
*Hile koruması dazy 2 aylık parasını ödedik.(70tl)
*Muvhost'tan 48 gb ramli 1 aylık sunucu kiraladık daha 20 gününden fazla süresi var.(300tl)
*Facebookta çeşitli sayfalarda ücretli reklamlar verildi.(100tl)
*Toplam olarak 1400 - 1500 tl arası bütçe harcandı.(isteyenlere ödeme dekontlarını atabilirim hala mevcut.)
*Site paneli bize özel olarak kodlandı.(mhms , wmcp , cms ; biz mhms kullandık ama buşekilde kodlanmış halleride hazır.(75tl)
*Turkmmoda sabit konu aktif (150tl)
*Turkmmoda banner reklamı aktifti dün durdurdum boşuna gitmesin diye.(200tl)
*Facebookta sayfamız 5bin beğenili organik bir sayfa orta bütçeli sponsorlar verildi yakın zaman içerisinde.(200tl)
*Kısa mesaj için gerekli evraklar doldurulup kısa mesaj atıldı şuan istediğiniz an mesaj gönderebiliriz denemeniz amacıyla.(150tl)
*Youtubede çeşitli youtuberlere videolar çektirildi ancak oyunu kapatmamızdan dolayı videoları kaldırttık.(150tl)
*Alan adı olarak 2 tane alan adımız mevcut biri nexonmt2.com biri nexonmetin2.com
*Hile koruması dazy 2 aylık parasını ödedik.(70tl)
*Muvhost'tan 48 gb ramli 1 aylık sunucu kiraladık daha 20 gününden fazla süresi var.(300tl)
*Facebookta çeşitli sayfalarda ücretli reklamlar verildi.(100tl)
*Toplam olarak 1400 - 1500 tl arası bütçe harcandı.(isteyenlere ödeme dekontlarını atabilirim hala mevcut.)
İstenilen fiyat : 500 tl
Projeyle ilgilenen arkadaşlar yoruma ilgilendiklerini belirtiler ise detaylı bilgiler verilecektir konuya link vb şey koymadım ilgilenenlere ö.m olarak göndericem.
Son düzenleme:
- Konular
- 698
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 4d 22h
- Reaksiyon Skoru
- 1,241
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı