kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

- Nexon Metin2 Projesi -

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NexonMt2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Eklerseniz konuşabiliriz.

Merhaba arkadaşlar ilk olarak 14 mayıs pazar günü açtığımız oyunumuz bizden kaynaklanan site ns sorunundan dolayı oyuncular siteye erişemeyip kayıt , indirme gibi işlemleri yapamadıgından dolayı oyunu açmadan kapattık isim karalanmasın diye tekrar bütçe toparlıyıp açmaktansa oyunu satışa sunmayı düşündük.Aşağıda teker teker verilen reklamları vede size proje hakkında bilgi vermek istiyorum.

*Tasarımlar profosyonel kişiler tarafından yapıldı.(Logo , tanıtım indexi , facebook kapak profil , login , loading , autopatcher tasarımı )(75tl)
*Site paneli bize özel olarak kodlandı.(mhms , wmcp , cms ; biz mhms kullandık ama buşekilde kodlanmış halleride hazır.(75tl)
*Turkmmoda sabit konu aktif (150tl)
*Turkmmoda banner reklamı aktifti dün durdurdum boşuna gitmesin diye.(200tl)
*Facebookta sayfamız 5bin beğenili organik bir sayfa orta bütçeli sponsorlar verildi yakın zaman içerisinde.(200tl)
*Kısa mesaj için gerekli evraklar doldurulup kısa mesaj atıldı şuan istediğiniz an mesaj gönderebiliriz denemeniz amacıyla.(150tl)
*Youtubede çeşitli youtuberlere videolar çektirildi ancak oyunu kapatmamızdan dolayı videoları kaldırttık.(150tl)
*Alan adı olarak 2 tane alan adımız mevcut biri nexonmt2.com biri nexonmetin2.com
*Hile koruması dazy 2 aylık parasını ödedik.(70tl)
*Muvhost'tan 48 gb ramli 1 aylık sunucu kiraladık daha 20 gününden fazla süresi var.(300tl)
*Facebookta çeşitli sayfalarda ücretli reklamlar verildi.(100tl)
*Toplam olarak 1400 - 1500 tl arası bütçe harcandı.(isteyenlere ödeme dekontlarını atabilirim hala mevcut.)​

İstenilen fiyat : 500 tl
Projeyle ilgilenen arkadaşlar yoruma ilgilendiklerini belirtiler ise detaylı bilgiler verilecektir konuya link vb şey koymadım ilgilenenlere ö.m olarak göndericem.

skype eklersen detaylı konusabiliriz
facebook:emrebalcn

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri