- Konular
- 50
- Online süresi
- 57m 8s
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 1 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 116
- MmoLira
- 157
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Eklerseniz konuşabiliriz.
Eklerseniz konuşabiliriz.
- Konular
- 44
- Online süresi
- 57m 25s
- Reaksiyon Skoru
- 64
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 2 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 91
- MmoLira
- 30
- DevLira
- 0
Merhaba arkadaşlar ilk olarak 14 mayıs pazar günü açtığımız oyunumuz bizden kaynaklanan site ns sorunundan dolayı oyuncular siteye erişemeyip kayıt , indirme gibi işlemleri yapamadıgından dolayı oyunu açmadan kapattık isim karalanmasın diye tekrar bütçe toparlıyıp açmaktansa oyunu satışa sunmayı düşündük.Aşağıda teker teker verilen reklamları vede size proje hakkında bilgi vermek istiyorum.
*Tasarımlar profosyonel kişiler tarafından yapıldı.(Logo , tanıtım indexi , facebook kapak profil , login , loading , autopatcher tasarımı )(75tl)
*Site paneli bize özel olarak kodlandı.(mhms , wmcp , cms ; biz mhms kullandık ama buşekilde kodlanmış halleride hazır.(75tl)
*Turkmmoda sabit konu aktif (150tl)
*Turkmmoda banner reklamı aktifti dün durdurdum boşuna gitmesin diye.(200tl)
*Facebookta sayfamız 5bin beğenili organik bir sayfa orta bütçeli sponsorlar verildi yakın zaman içerisinde.(200tl)
*Kısa mesaj için gerekli evraklar doldurulup kısa mesaj atıldı şuan istediğiniz an mesaj gönderebiliriz denemeniz amacıyla.(150tl)
*Youtubede çeşitli youtuberlere videolar çektirildi ancak oyunu kapatmamızdan dolayı videoları kaldırttık.(150tl)
*Alan adı olarak 2 tane alan adımız mevcut biri nexonmt2.com biri nexonmetin2.com
*Hile koruması dazy 2 aylık parasını ödedik.(70tl)
*Muvhost'tan 48 gb ramli 1 aylık sunucu kiraladık daha 20 gününden fazla süresi var.(300tl)
*Facebookta çeşitli sayfalarda ücretli reklamlar verildi.(100tl)
*Toplam olarak 1400 - 1500 tl arası bütçe harcandı.(isteyenlere ödeme dekontlarını atabilirim hala mevcut.)
İstenilen fiyat : 500 tl
Projeyle ilgilenen arkadaşlar yoruma ilgilendiklerini belirtiler ise detaylı bilgiler verilecektir konuya link vb şey koymadım ilgilenenlere ö.m olarak göndericem.
skype eklersen detaylı konusabiliriz
facebook:emrebalcn
- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 1 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 12