noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Map Nasıl Eklenir Resimli Anlatım 2017

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MaRk ZucKerBerg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Öncelikle Hepinize Selamun Aleyküm Saygı değer Forum Sakinleri Bu Gün Sizlere Map Nasıl Eklenir Sorularınıza

Cevap Niteliğinde Bir Paylaşımla Karşınızdayım Evet Arkadaşlar Başlayalım Videolu Çekim Yapacaktım Ama Siz

Saygı Değer Forum Üyelerinin İnternet Kotasını Düşünerek Videoyu Mecburen 720 P İzlemeniz Gerekti Ama

Akn Yüzüne İzleyemeyeceğinizi Düşünerekten Bu Tür Paylaşmıma Karar Verdim.

Öncelikle /usr/game/share/locale/turkey/map Giriyoruz Ve Oraya metin2_map_n_snow_dungeon_01 Atıyoruz

Sağ Tık Yapıp İzinleri 777 Yapıyoruz.

/usr/game/share/locale/turkey/map dizinindeki İndexi açıyoruz ve en alta şu kodu ekliyoruz

260 metin2_map_n_snow_dungeon_01 Ekleyip Kaydetip Yerine Tekrardan Atıyoruz

Sonrasında Diğer işlem /usr/game dizinindeki channel1, channel2, channel3, channel4 ve game99'

dosyalarındaki CONFİG'leri açıyoruz ve MAP ALLOW'a 260 ekliyoruz kaydediyoruz.

Şimdi FileZilla İle İşimiz Bitti Sıra Geldi Root.eix-epk Açılır İçerisindeki Atlasinfoyu Açınız.

Ve Şu Kodu En Alta Ekleyiniz. metin2_map_n_snow_dungeon_01 512000 153600 4 3

Root İlede İşimiz Bitmiştir Paketleyip Packımıza Atalım.

Sonra Packa Atacagınınız Dosyayı Atıp İndexe Ekleyiniz Mapımız Eklenmiş Olacaktır Işınlanmak İçin

Atlasinfoya Eklediğiniz Kod İle Işınlanabilirsiniz Yani metin2_map_n_snow_dungeon_01
512000 153600 4 3

Kırmızı İle Seçtiğim Yeri Oyunda Şu Şekil Yapınız

Ve İşte Sonuç Olarak Şu Şekilde Mapımıza Gelmiş Bulunuyoruz Işınlandıgınız Zaman Kıpırdamassa Mapınızda

/go Yaparak Farklı Kordinat İle Oraya Gidebilirsiniz.

Teşekkürler yararlı paylaşım yardımınla moon cave mapini ekledim forumda paylaşılan eksik miş yabancı sitelerden tamamladım ☺ ama sen yinede sky box ve mape sıfırdan slot eklemeyi anlat oda iyi gelir ☺

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri