noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Wwe Önemlİ haberler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NightWolf1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 479

NightWolf1

Level 8
TM Üye
Üye
Konular
708
Online süresi
56s
Reaksiyon Skoru
192
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 6 Ay 8 Gün
Başarım Puanı
191
MmoLira
-3
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Kendim hepsini teker teker arayıp buldum
1-stone coldun rawın gmliğine söyleniyor bir röportajında wweye geri dönermisiniz sorusuna çok isterdim orda anılarımla ve beni sevenlerle yaşıyorum ki malesef hastalığım nedeniyle bir daha geri dönemeyeceğim tedavi bittiğindede çok geç olacak sözleri yer almış
2-the rock söyleniliyor the rock a wwe şirketinin teklif verildiği biliniyor kararının ne yönde olduğu bilinmiyor röportajında aynı soru sorulmuş zamanı gelince görürsünüz cevapı almış sonlarında wwe tauntu olan ıf you smell what the rock is cooking sözüyle seyirciye gönderme yapmış
3-jeff ile tna arasında sorunlar var ve son haftalarda maçada çıkmıyor deneme sürecinin bitmesine rağmen ciddi bir anlaşma yapılmamış jeffin wweye dönüleceğine kesin gözüyle bakılıyor ve summerslamda döneceği konuşuluyor hepimiz beklicez dönmesini
4-matt ile wwe arasında büyük sıkıntılar var maddi manevi mattin herkes tarafından wweden ayrılması bekleniyor ve kardeşiyle güreşmek istediğini söylemiş tnaya gitmek istediği sanılıyor kontratı biter bitmez uzatmayacağı düşünülüyor ve tna ile matt arasında gizli ve sıcak gelişmeler var matt ile tna çok yakın
5-bret hart gmlikte kalıcağı sorusuna son noktayı koyan mr mcmahon oldu gün arası kameraların göstermediği bir vakit konuşması yer aldı ve şöyleydi o işe yaramazın rawda işi nedir hiç birşeyi idare edemeyen bir sefil görüyoruz ki nxtlerin yaptığı işleri ve hala durdurulamıyor buna son noktayı koyan yeni gelecek gm olacak bunu bilin sözleri almış
6-ses dağıldımı sorusuna cevap belirlendi artık cm punk ile serena arasında sorunlar vardı bildiğimiz gibi içki içerken yakalandı ve cm punkla araları bozuldu cm punk konusmak istemiyor ama serena istiyordu cm punk kovdu ama serena bir kaç sözle onu inandırdı ve tekrar gruba girdi bununlada kalmayıp maskeli kişinin joey mercury olduğu görüldü ve sesin daha çok uzun ömürü olduğu belirlendi
7-aylardır görülmeyen shadın yeni çoçuğu olmuş ve çocuğu kücük olduğu için bakmak amacıyla wweye ara vermiş en kısa zamanda dönecek ve face mi olacak cryme time yenidenmi oluşacak yoksa heel olup cryme time olmayacakmı buna zaman karar verecek
8-triple h nin summerslamda edge ile maçı olacaktı ama sakatlığı uzun sürdü ve summerslamden sonra dönüleceği sanılıyor

hepsini kendim çevirdim ve kendim yazdım ve kendim buldum cok uğraştım yararlı olduysa + rep

Jeff elıo aman tanrım :D

goldbergte rawın için gmliğe gelecek sanıyorlar ekleme yapayım stone cold goldbergin röportajı aynı gün yapılmıs bi party kutlama gibi biryerde stone coldun ayrıca röportajıda var goldberg dönmek istediğini teklifin geldiğini parada anlaşamadıklarını söylemiş 1 senelğine gelmek istiyormuş ciddi bir teklif gelmemiş gelirsede güreşçi olarak geri dönecek

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri