HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
4 karakterden fazla karakter olan fileslerde dönme ekranındaki karakterler çok hızlı dönüyor bunu nasıl ayarlayabiliriz
sorunu çözmek istiyorsan introselect.py gelip 106 satırdaki Trueyi bütün harfler büyük olacak şekilde TRUE olarak değiştir resimdeki gibiKod hatalımı yoksa,ben mi ekleyemedim anlamadım ki? tüm tab ayarlarını yaptım herşey eksiksiz.
Syserr bi bakarmısınız hata nedir?
Kod:0514 13:41:05963 :: networkModule.py(line:196) SetSelectCharacterPhase introSelect.py(line:106) __init__ networkModule.SetSelectCharacterPhase - exceptions.NameError:global name 'True' is not defined 0514 13:41:05963 :: ============================================================================================================ 0514 13:41:05963 :: Abort!!!!
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
ardından bende 416 satırda sende kaçta bilmiyorum fakat self.slot=self.slot altına eklediğin self.CanRotateAnymore = False kodunu attığım resimdeki gibi yap yani FALSE olarak değiştir
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
sorunun düzeleceğini umuyorum.Tamda tahmin ettiğinden@MyLorD4512 tahmin ettiğim şeyi mi yapıyorsun yoksa![]()

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)