HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Kod:self.CharRotation = 0.0 self.CanRotateAnymore = True
ben bu koddaki True yazan yeri T Harfi büyük gerisi küçük diğer kodlarla karşılaştırdım diğer kodlarda
TRUE Büyük harflerle yazılmış buradaki kodda küçük " self.CanRotateAnymore = True " bende True'Yi TRUE Yaptım bu sefer karakter ekranına giriş yaptı ancak böyle birşey oldu
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
dostum ben 1 2 sayfa oncesnide benm kendi yaptm giriş ekranimiz ayni onu kullan sorun cozulur

dostum ben 1 2 sayfa oncesnide benm kendi yaptm giriş ekranimiz ayni onu kullan sorun cozulur![]()
Dostum tab ayarsız direk link atabilirmisin upload edip
Dostum tab ayarsız direk link atabilirmisin upload edip
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
şunu dırek roota at gir düzelmş olacak.Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.şunu dırek roota at gir düzelmş olacak.
inşallah deniyorum
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.şunu dırek roota at gir düzelmş olacak.
Usta senin files galiba 40k benimkisi 34k LocaleInfo hatası verdi. Locale olarak değiştirdim tüm LocaleInfo olanları.
syserr verdi yine giriş yapılıyor dedikten sonra oyun kapanıyor.
syserr
Kod:
0514 16:07:05666 ::
networkModule.py(line:194) SetSelectCharacterPhase
system.py(line:137) __pack_import
system.py(line:117) _process_result
introSelect.py(line:37) ?
networkModule.SetSelectCharacterPhase - exceptions.NameError:name 'False' is not defined
0514 16:07:05666 :: ============================================================================================================
0514 16:07:05666 :: Abort!!!!
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)