Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Game Sürümünü Yükseltmek!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan necaticeza45
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba beyler turkmmo forumunda böyle bir başlık açma gereği duydum.
Bende 34K files mevcut ve ben bu mevcut 34k filesimi 40K'ya çevirmek istiyorum.
Fakat gelin görün ki nasıl çevirebileceğimi bile bilmiyorum :(

Yardımlarınıza sığınıyorum TurkMMO Ailesi

heryerde aradım metin2dev'de bile forumunda bulamadım. Karış karış gezdim heryeri bulamamaktan içim kan ağlıyor.

LÜTFEN YARDIM EDİN!!!

Kardeşim 34k yı 40k yükseltmek çok hezimetli bir iştir'ki yapılsa bile hiçbir zaman doğru randuman alamassınız her zaman gereksiz syserr'ler çıkacaktır.En doğru yontem 40k bir alt yapı server files kullanmaktır.Ama ilerki günlerde boş bir zamanım olursa bir video ile anlatmaya çalışırım.

Selamun Aleykum Usta.

34K'yı 40k'ya yükseltmeyi biliyorsanız anlatabilirmisiniz bu işlem nasıl olacak? Çok ihtiyacım var.

Kardeşim 34k yı 40k yükseltmek çok hezimetli bir iştir'ki yapılsa bile hiçbir zaman doğru randuman alamassınız her zaman gereksiz syserr'ler çıkacaktır.En doğru yontem 40k bir alt yapı server files kullanmaktır.Ama ilerki günlerde boş bir zamanım olursa bir video ile anlatmaya çalışırım.

Merak etmeyin,ne kadar gerekli şey varsa hepsini yaparım alt yapı 40k files'a gerek yok ben benim 34k files'ımı yükseltmek istiyorum çünki alt yapıdan sıfırdan hazırladım files'ı hatasız bugsuz şekilde, eğer 40k'ya yükseltirsem diğer offline shop gibi özellikleride eklemek istiyorum tüm amacım bu zaten :) videolu anlatım paylaşırsanız çok mutlu olurum,zaten bu tür video arayan tonlarca insan var çok makbule olur :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri