kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Game Sürümünü Yükseltmek!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan necaticeza45
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba beyler turkmmo forumunda böyle bir başlık açma gereği duydum.
Bende 34K files mevcut ve ben bu mevcut 34k filesimi 40K'ya çevirmek istiyorum.
Fakat gelin görün ki nasıl çevirebileceğimi bile bilmiyorum :(

Yardımlarınıza sığınıyorum TurkMMO Ailesi

heryerde aradım metin2dev'de bile forumunda bulamadım. Karış karış gezdim heryeri bulamamaktan içim kan ağlıyor.

LÜTFEN YARDIM EDİN!!!

Şimdi kardeşim sana ben bu konuyu güzel bir dil ile açıklayayım. 34K FİLESİ 40K FİLESE YÜKSELTMEK MÜMKÜNDÜR, FAKAT BU İŞLEM ÇOK ZAHMETLİ VE EZİMETLİ BİR İŞTİR VEDE SAĞLIĞI KONUSUNU TARTIŞILABİLİR.BENİM SANA TAVSİYEM ŞUDUR TURKMMO FİLES KISMINA GİRİP @VINCHENZOO ABİMİN PAYLAŞTIĞI ALT YAPI FİLESLERDEN BİRİNİ ALIP KULLANMANDIR.YAKINDA ŞAHSIM OLARAK DA BÖYLE BİR FİLES PAYLAŞMAYI DUŞUNUYORUM TAKIPTE KALIRSAN ONUDA KULLANABILIRSIN.

Merhaba beyler turkmmo forumunda böyle bir başlık açma gereği duydum.
Bende 34K files mevcut ve ben bu mevcut 34k filesimi 40K'ya çevirmek istiyorum.
Fakat gelin görün ki nasıl çevirebileceğimi bile bilmiyorum :(

Yardımlarınıza sığınıyorum TurkMMO Ailesi

heryerde aradım metin2dev'de bile forumunda bulamadım. Karış karış gezdim heryeri bulamamaktan içim kan ağlıyor.

LÜTFEN YARDIM EDİN!!!

Şimdi kardeşim sana ben bu konuyu güzel bir dil ile açıklayayım. 34K FİLESİ 40K FİLESE YÜKSELTMEK MÜMKÜNDÜR, FAKAT BU İŞLEM ÇOK ZAHMETLİ VE EZİMETLİ BİR İŞTİR VEDE SAĞLIĞI KONUSUNU TARTIŞILABİLİR.BENİM SANA TAVSİYEM ŞUDUR TURKMMO FİLES KISMINA GİRİP @VINCHENZOO ABİMİN PAYLAŞTIĞI ALT YAPI FİLESLERDEN BİRİNİ ALIP KULLANMANDIR.YAKINDA ŞAHSIM OLARAK DA BÖYLE BİR FİLES PAYLAŞMAYI DUŞUNUYORUM TAKIPTE KALIRSAN ONUDA KULLANABILIRSIN.
Bana öğret işte parası neyse vereceğim lütfen sana yalvarırım :/

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri