mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Yeni Config.exe Paylaşımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Eddy'
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 43
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhabalar, Sevgili TURKMMO

Galaxyforge 4D GmbH A.Ş Tarafından benim insiyatifim doğrultusunda, Yazılan yeni Config / Oyun ayar dosyası tamamlanmıştır.

Dosyanın yazılma nedeni: "Metin2 Turkey Global World Server, Telif Hakkı Cayma" , Metin2 Turkey'e ait olan dosyalarımızın telif hakkı bulunduğunu ve sizlerin bu dosyaları kullanmanız durumunda telif doğma gibi olasılıkların bir nebze önüne geçebilmek açısından, Önümüzdeki gün ve günlerde Metin2 TGWS Dosyalarının Telif Caydırıcı Kaynak Sistemlerle Yazılmış Hallerini Burada Yalnızca Bu Forumda Paylaşacağım.

Örnek vermek gerekirse; Genel olarak, kullandığınız .bin converter > exe olarak kullandığınız Auto Patcher diye adlandırdığınız "(Yükleyici) Launcher" dahil telif hakkı içermektedir, En kısa sürede telifsiz Launcher "Yükleyici" Tarafımca Paylaşılacaktır.

Dosyanın lisans anahtarı girişi kaldırılmış olup, güncel halde tam sürüm olarak yayınlanmıştır.

Dosyanın telif hakkı bilgisi Mevcudiyet sahibi olduğu ."rar" içerisinde bulunmaktadır.

Uygulama Başlıca Özellikler;

Son Kullanıcı Bağını Etkileyen (Uygulama Kullanıcısı (client);
  • Uygulama güncelleme sistemi
  • UZP - UFS Güçlendirilmiş DM Ses ve Efekt Sistemi (Normal Config'lerde 5 GF-Setting'de 11)
  • Arayüzde sesli karşılama
  • Sınırsız ve/veya Süresiz Uptime Lisans Sistemi
  • Uygulama Signature Code Security
  • IP Conf Security
  • İsim (name) koruması
  • Çoğaltılma Koruması (Two Application Disconnect)
  • HLOCAL_REGISTER Koruması
  • ve daha onlarcası.
Geliştirici Bağını Etkileyen (Uygulama Sahibi (server);
  • Uygulama telif ihlaline geçerse, lisans sonlandırma yetkisi
  • Uygulamanın yeni sürümlerini son kullanıcı (client) için uzaktan güncelleme yetkisi
  • Uygulama "Galaxyforge 4D GmbH Ymir Entertainment a.ş" Uygun görürse Lisanslama yetkisi
  • Uygulama Signature Code Changed Yetkisi
  • IP Conf Deactive / İnaktive / INLIC / UNLIC Yetkisi

NOT: Bu uygulama siz değerli oyunculara, telif zararı görmemeniz açısından düşünülerek şirketimiz tarafından yazılmıştır. Uygulamanın kötüye kullanılması, Telif ihlaline gelmesi, Çoğaltılması ve/veya izinsiz dağıtılması kesinlikle yasaktır.

UYARI: Uygulama kullanım prosedürü dışarısında kullanılması durumunda, sonlandırma yetkisini Galaxyforge 4D GmbH A.Ş ' Saklı Tutar..

Copyright: TC-2017-06-05 / 4432/83-ISO-27001
    44998732736 / ISO5601 'e Ait Telif hakkı 10 Yıl Süre Boyunca Zaman Aşımı Olmaksızın Uygulamanın Germany Bavyera / WürzBurg "Althes Razraughé" Tarafından Koruma Altında Olduğu Bilgisidir.
    Copyright: DE-2017-06-05 / 7682/97#11-ISO-27001
    45124652971 / ISO5601 Copyright is the Information Protected by Althes Razraughé in Germany Bavaria / Würzburg without Timeout for 10 Years.

Öncelikle Video.. (NETWORK Nedeniyle 680 PHD) Üzgünüm..

Şuanki Hali;
47302d1a015845ff903ac7ef1b6ded09.png

576b6237f0d54e9593f45513677dd766.png

26f65719abca4036942dcb008d2ee322.png

6ccc1adf868049b893fc72966ba223a6.png

52f90fce40ad4c40aa0b95f80f0f8a22.png

60f311a2ce594ebaadde6d6950a77c1c.png

UYARILARI LÜTFEN DİKKATE ALINIZ

ÇALIŞMAYI DURDURDU HATASI İÇİN;

Galaxyforge Metin2 Config Editör'ü Bilgisayarınıza İndirmek İçin;

Öncelikle; Virüs Total Kontrolü Gerçekleştiriniz.

c2f63ce3821047828601710cb29bd1b2.png

Dosyayı İndirmek İçin, Aşağıdaki Paylaşımlı Bulut Diskin Dizinine Gidin.

Paylaşım Şifresi Olarak: 684816' Giriş yapın ve Dosyanızı İndirin.

Lisans Anahtarı: (Lisans dosyası uygulama içerisine bin edilmiştir. (Süre sınırı ve/veya kullanım kısıtlaması bulunmamaktadır.)

Sınırsız Lisans Koşulu (Lütfen, Bu uygulamanın sahibi olarak, Bunu TURKMMO Platformuna Ücretsiz olarak yayınladığımı bilin, Kar amacı gütmeye kalkışmayın, Bu programın kapatılmasını sağlamak yine bizim elimizde..

Verilen değer nasıl verildiyse, geri alınır. Mesele verilen değeri iyi kullanmaktadır.
Albért Nostheu

İyi çalışmalar..

Hocam Beğendim Fakat Net.Framework Hatası Vermekte Benim Bilgisayarımda
Kod:
C:\Windows\Microsoft.NET\Framework\v4.0.30319\mscorwks.dll could not be loaded
Bu Hata Neden Kaynaklanmaktadır.Nette Cevabını Bulamıyorum

Hocam Beğendim Fakat Net.Framework Hatası Vermekte Benim Bilgisayarımda
Kod:
C:\Windows\Microsoft.NET\Framework\v4.0.30319\mscorwks.dll could not be loaded
Bu Hata Neden Kaynaklanmaktadır.Nette Cevabını Bulamıyorum

Merhaba @Rafet Alperen Kasap

Hatanın kaynağı; C:\Windows\Microsoft.NET\Framework\v4.0.30319\ dizinindeki "mscorwks.dll" dosyası loader (yüklenme) hatası nedeniyle yüklenemiyor. Eksik bir kurulum yapmış olabilirsiniz. NetFrameWork, Kaldırıp en son sürümünü tekrar yükleyin problem kalkacaktır. GF-Setting Son sürüm NET ile yazılmıştır bu nedenle önceki sürümlere uyarılar verdirebilir.

İyi çalışmalar.

+1 Teşekkürler.

Merhaba, @YolVerici

Beğendiğinize sevindim, Güle güle kullanın.

İyi çalışmalar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri