HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba, ilk öncelikle forumda gördüğüm en iyi Türkçe yi kullanan kişisinizMerhabalar, Sevgili TURKMMO
Can sıkıntısı nedeniyle, Klasik görünümden kurtarmak adına, Yeni bir "Config.exe" Yazmayı düşündüm.
Lisans Sunucusu Hazır Olmadığı İçin Şimdilik Yalnızca, Editörü Paylaşacağım, Toplantılarım ve İşlerim Düzene Girdikten Sonra Bir Anahtar Yazıcam ve Buradan Paylaşacağım.
NOT: TURKMMO Platformunda Paylaşacağım Anahtar, Premium Anahtar Olacaktır.
Beklemede Kalınız.
Şuanki Hali;
![]()
Galaxyforge Metin2 Config Editör'ü Bilgisayarınıza İndirmek İçin;
Öncelikle; Virüs Total Kontrolü Gerçekleştiriniz.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
![]()
Dosyayı İndirmek İçin, Aşağıdaki Paylaşımlı Bulut Diskin Dizinine Gidin.
Paylaşım Şifresi Olarak: 884118 ' Giriş yapın ve Dosyanızı İndirin.
Lisans Anahtarı: (Mümkün olabilen en kısa sürede, Ultimate Olarak Paylaşılacaktır)
İyi çalışmalar..
. Öncelikle program ücretsiz diye kaynak kodları paylaşılması saçma. Örnek verirsek Windows 10 da başta ücretsiz di sonra ücretli oldu kaynak kodları mı paylaşılsaydı?
. Neyse geçelim. Çok gereksiz bir örnek oldu
. Program için teşekkürler bir çok kişi kullanacaktır. Sizin gibi biz gençlerin önünü açan olsaydı Türkiye bu bölümlerde çok daha iyi yerlere gelebilir di. Fakat bi on yargı var bizim milletimiz de. Tekrardan hem program için hem emeğiniz için teşekkür ederim.Merhaba, ilk öncelikle forumda gördüğüm en iyi Türkçe yi kullanan kişisiniz. Öncelikle program ücretsiz diye kaynak kodları paylaşılması saçma. Örnek verirsek Windows 10 da başta ücretsiz di sonra ücretli oldu kaynak kodları mı paylaşılsaydı?
. Neyse geçelim. Çok gereksiz bir örnek oldu
. Program için teşekkürler bir çok kişi kullanacaktır. Sizin gibi biz gençlerin önünü açan olsaydı Türkiye bu bölümlerde çok daha iyi yerlere gelebilir di. Fakat bi on yargı var bizim milletimiz de. Tekrardan hem program için hem emeğiniz için teşekkür ederim.
Merhaba, @notto0606
Bu kadar güzel bir dile sahipken size karşı değil bir art niyet, hafızadan geçen hain bir düşünce dahil gazap olacaktır sahibine.
Bu güzel sözleriniz için teşekkür ederim, Şahsıma karşı şeref bahşettiniz.
Kaynak kodları paylaşılması olayı zaten uygunsuz bir durum, Çünkü veri gizliliği esas alınarak telife açık bir projeyi genele sunamayız. İki şirkette buna karşı olduğu için (Gameforge 4D GmbH & Galaxyforge 4D GmbH ) bu nedenle, Paylaşımları yapılamaz. Zaten arşivi indirdiğinizde Telif Bilgisi Arşivde Açıklama Kısmında Görülüyor.
Ancak bu mesajlarınızdan sonra, projeyi gün içerisinde tamamlamayı amaç ediyorum.
Sizin şerefinize şuandaki halinden bir örnek vermek istiyorum;
Genel Arayüz Karşılıyor Bizleri:
Güncelleme Arayüzümüz, Oldukça şık bir tasarım ile bizleri karşılıyor.
Tamamlandığında gün içerisinde yayınlanacaktır..
İyi çalışmalar.
Tekrardan merhabaMerhaba, @notto0606
Bu kadar güzel bir dile sahipken size karşı değil bir art niyet, hafızadan geçen hain bir düşünce dahil gazap olacaktır sahibine.
Bu güzel sözleriniz için teşekkür ederim, Şahsıma karşı şeref bahşettiniz.
Kaynak kodları paylaşılması olayı zaten uygunsuz bir durum, Çünkü veri gizliliği esas alınarak telife açık bir projeyi genele sunamayız. İki şirkette buna karşı olduğu için (Gameforge 4D GmbH & Galaxyforge 4D GmbH ) bu nedenle, Paylaşımları yapılamaz. Zaten arşivi indirdiğinizde Telif Bilgisi Arşivde Açıklama Kısmında Görülüyor.
Ancak bu mesajlarınızdan sonra, projeyi gün içerisinde tamamlamayı amaç ediyorum.
Sizin şerefinize şuandaki halinden bir örnek vermek istiyorum;
![]()
Genel Arayüz Karşılıyor Bizleri:
![]()
Güncelleme Arayüzümüz, Oldukça şık bir tasarım ile bizleri karşılıyor.
![]()
Tamamlandığında gün içerisinde yayınlanacaktır..
İyi çalışmalar.
, ilk öncelikle ilginiz için çok ama çok teşekkür ederim. Bu ilgiyi görmek beni mutlu etti
. Gerçekten bu işi yapan ve hala yapısı bozulmayan çok nadir kişilerdensiniz. Program için yorum yaparsam. Gerçekten arayüzü olsun, güncelleme arayüzü olsun herşeyi MÜKEMMEL. Resimler ile adeta görsel şölen yapmışsınız. İlginiz den dolayı çok teşekkür ederim tekrardan. Kendinize çok iyi bakın. Sizin gibi insanlara ihtiyacımız var. Sağlıcakla kalın...Tekrardan merhaba, ilk öncelikle ilginiz için çok ama çok teşekkür ederim. Bu ilgiyi görmek beni mutlu etti
. Gerçekten bu işi yapan ve hala yapısı bozulmayan çok nadir kişilerdensiniz. Program için yorum yaparsam. Gerçekten arayüzü olsun, güncelleme arayüzü olsun herşeyi MÜKEMMEL. Resimler ile adeta görsel şölen yapmışsınız. İlginiz den dolayı çok teşekkür ederim tekrardan. Kendinize çok iyi bakın. Sizin gibi insanlara ihtiyacımız var. Sağlıcakla kalın...
Merhaba, @notto0606
Güzel cümleleriniz için ben teşekkür ederim..
Mümkün olan en kısa sürede program yayınlanacaktır.
İhtiyaç duyulan her yerde biz varlığımızı göstereceğiz, Eleştiri ve/veya Ön yargı her ne olursa olsun.
Eleştiri ön yargı var diye, kimsenin kimseler yüzünden zor duruma düşmesini istemeyiz istemeyeceğiz, İstemeyeceğiz.. ve buna göz yummayı da asla düşünmüyoruz.
İyi bir insan herkes için nimettir, Ancak iyi insanın iyi niyetlerini kötüye kullanmak çok çirkin bir ahlak özelliğidir..
Tekrar teşekkürler.
İyi çalışmalar..
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)