HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ilk başta size basit bir soru sormuştum, "Kaynak kodları verecekmisiniz" gibisinden, siz bunu çok yanlış anladınız, ve bende sizin ters uslübünuza ters cevap verdim.
İlk olarak, Sorduğunuz soruya kibar bir şekilde resmi bir şekilde bu foruma yakışır şekilde bir üye olarak yanıt vermiştim.
Yanlış anladığım herhangi bir durum yok, Siz bir soru sordunuz ben bu soruya olabildiğince resmi bir yanıt verdim.
Herhangi bir ters aksiyon almamış olduğum ise ekteki görselde mevcut. Sizin bu şekilde ters bir yanıt vermeniz tamamen benden çıkıyor. ve ne yazık ki üslüp tarzınızı belirtmiş oluyorsunuz.
Son olarak, Yazılımı kullanıp kullanmamak sizi ilgilendirir. Premium versiyonda açıklamaları , yazıları , tbox'ları Düzenleyebileceksiniz.
Bundan sonraki vereceğiniz yanıtlar alacağınız yanıt seviyesini belirleyecek. Yakıştıramadım açıkcası.
İyi çalışmalar.
İlk olarak, Sorduğunuz soruya kibar bir şekilde resmi bir şekilde bu foruma yakışır şekilde bir üye olarak yanıt vermiştim.
Yanlış anladığım herhangi bir durum yok, Siz bir soru sordunuz ben bu soruya olabildiğince resmi bir yanıt verdim.
![]()
Herhangi bir ters aksiyon almamış olduğum ise ekteki görselde mevcut. Sizin bu şekilde ters bir yanıt vermeniz tamamen benden çıkıyor. ve ne yazık ki üslüp tarzınızı belirtmiş oluyorsunuz.
Son olarak, Yazılımı kullanıp kullanmamak sizi ilgilendirir. Premium versiyonda açıklamaları , yazıları , tbox'ları Düzenleyebileceksiniz.
Bundan sonraki vereceğiniz yanıtlar alacağınız yanıt seviyesini belirleyecek. Yakıştıramadım açıkcası.
İyi çalışmalar.
Hatalıysam özür dilerim. İyi günler.Basit bir soru sormak istemiştim nerelere geldi

Hatalıysam özür dilerim. İyi günler.Basit bir soru sormak istemiştim nerelere geldi![]()
@makyak476 Bu söylediğiniz erdemliktir erdemliğin hasıdır.
Est, Benim bir kırıcı hatam olduysa asıl siz kusura bakmayın.
Özel Mesaj Atın Bana, Size ufak bir konuda yardımcı olacağım.
İyi çalışmalar..
Güzel Bi Paylaşım Olur Yakın Zamanda Bekliyorum
Merhaba, @TROzaNTR3
Yorumunuz için teşekkürler, mümkün olabilen en kısa sürede lisans sunucusunu açacağım.
iyi çalışmalar.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)