- Katılım
- 3 Haz 2010
- Konular
- 37
- Mesajlar
- 919
- Online süresi
- 16d 5h
- Reaksiyon Skoru
- 15
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 7 Gün
- Başarım Puanı
- 126
- MmoLira
- 4,768
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar,
Bugün sizlere wmcp ve mhms panel kullanan birçok arkadaşımızın yaşadığı sorunun çözümünü anlatacağım. Yaklaşık olarak 2 haftaya yakın bir süre uğraştığım ve çözüme ulaştığım problemi anlatıyım bütün sql'lar bütün veritabanları vs. doğru aktarıldığı halde site mysql'a bağlanmıyordu. Yani mysql bağlantı kurulamadı, connection refus , 404 error hatalarının hepsinin kaynaklandığı bir sorundu.
Bunun nedeni sunucunuzun güvenlik duvarına takılmasıdır.Sunucu aldığınız şirkete hostunuzun ip'sini iletin ve white list aldırmasını söyleyin white list aldırdıktan sonra hostunuz mysql'a sorunsuz bir şekilde erişebilir ve sitede gerekli olan verileri aktarabilir.
İşine yarayan olursa bir teşekkür yeterli . İyi forumlar


