C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

MHMS ve WMCP Genel Problem

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MehmetDEMIR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
  • Etiketler Etiketler
    mhms wmcp

MehmetDEMIR

Level 5
TM Üye
Konular
37
Online süresi
16d 5h
Reaksiyon Skoru
15
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 7 Gün
Başarım Puanı
126
MmoLira
4,768
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar,​
Bugün sizlere wmcp ve mhms panel kullanan birçok arkadaşımızın yaşadığı sorunun çözümünü anlatacağım. Yaklaşık olarak 2 haftaya yakın bir süre uğraştığım ve çözüme ulaştığım problemi anlatıyım bütün sql'lar bütün veritabanları vs. doğru aktarıldığı halde site mysql'a bağlanmıyordu. Yani mysql bağlantı kurulamadı, connection refus , 404 error hatalarının hepsinin kaynaklandığı bir sorundu.​
Bunun nedeni sunucunuzun güvenlik duvarına takılmasıdır.Sunucu aldığınız şirkete hostunuzun ip'sini iletin ve white list aldırmasını söyleyin white list aldırdıktan sonra hostunuz mysql'a sorunsuz bir şekilde erişebilir ve sitede gerekli olan verileri aktarabilir.​

İşine yarayan olursa bir teşekkür yeterli . İyi forumlar​

Konuda bir sorun yok zaten yaşanılabilecek bir sorunun çözümü var incelerseniz sevinirim.

Merhabalar... Sorun ya da çözümü odak bir kural halinde anlaşıldığı üzere bölüm kuralı hatırlatılmıştır. Daha çok Soru soran ve çözüm arayan kişilerin kullandığı bölüm olan : "Metin2 PvP Soru-Cevap" 'da bu konunun açılması, yardım arayan kişilerin daha çok faydalanabilmesi anlamına geliyor. Bu sebeple hatırlattım, iyi forumlar.

Merhabalar... Sorun ya da çözümü odak bir kural halinde anlaşıldığı üzere bölüm kuralı hatırlatılmıştır. Daha çok Soru soran ve çözüm arayan kişilerin kullandığı bölüm olan : "Metin2 PvP Soru-Cevap" 'da bu konunun açılması, yardım arayan kişilerin daha çok faydalanabilmesi anlamına geliyor. Bu sebeple hatırlattım, iyi forumlar.
" çok Soru soran ve çözüm arayan kişilerin " konuda çözüm arama veya soru sorma ile alakalı bir durum yok sadece yaşanabilecek bir durumun nasıl çözüleceğini anlattım eğer başka bölümde olması gerekiyorsa yöneticiler taşıyacaktır.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri